Jeragat Hilang Dengan Collagen Shaklee

Kongsikan

Biasa kalau kulit kita terdedah kepada cahaya matahari untuk jangka masa lama, kulit akan kena sunburn. Dah kena sunburn nih, susah nak cerah balik, kan? Tak masuk lagi kalau kulit kita berkawan baik dengan jeragat :P

Hari ini saya suka nak berkongsi tentang pengalaman seorang kawan yang menggunakan Collagen Shaklee untuk menghilangkan jeragat di muka dengan cepat.

Alhamdulillah berbaloi- baloi sangat dengan harganya! :D Tengok perubahan pun, terasa sangat berbaloi- baloi kan?

Hilangkan jeragat di muka dengan cepat menggunakan Collagen Shaklee

Saya kongsikan kisah beliau di bawah…

Pic dua-dua ni memang asli. Sebab itu korang boleh tengok kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu.

Kalau saya apply foundation, memang kesan tu hilang rata je dengan kulit. Dulu kakak saya sendiri selalu suruh saya guna naturactor bagai. Hehe.

Sebenarnya dah bertahun-tahun dengan jeragat ni… Semakin teruk bila mengandung. Makin menjadi-jadi!

Jadi saya ambil keputusan, biarlah saya tunggu hilang sendiri je dengan supplement Shaklee ni. Takyah susah susah nak sembunyikan, sebab saya yakin ia akan hilang…

Kesan utama daripada pengambilan Collagen Shaklee:

  • Sangat terasa kulit kita semakin lembut dan gebu
  • Semakin cerah bukan kat muka je, tapi semua bahagian!
  • Kesan calar-calar dan sunburn, semua takde dah! Sebab dulu saya ni memang ahli persatuan, jadi sangat aktif berjemur dan berkhemah sana sini.

Alhamdulillah, beliau sangat berpuas hati dengan Collagen Shaklee. Saya yakin, siapa yang dah cuba, sure jatuh cinta punyalah :D

Oh, sebelum terlupa… Bulan nih (October 2013) ada promosi Collagen Shaklee dengan harga tak masuk akal! Siap boleh dapat bonus bernilai RM597 ;)

Anda berminat dah cuba rasai kehebatan Collagen Shaklee? Boleh isikan Contact Form di bawah atau hubungi saya terus di nombor yang tertera :)

Pengedar Shaklee Terengganu, Malaysia

Kongsikan

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge