Cara Menghilangkan Jeragat Di Muka

Kongsikan

Biasa kalau kulit kita terdedah kepada cahaya matahari untuk jangka masa lama, kulit akan kena sunburn. Dah kena sunburn nih, susah nak cerah balik, kan? Tak masuk lagi kalau kulit kita berkawan baik dengan jeragat :P

Hari ini saya suka nak berkongsi tentang pengalaman seorang kawan yang menggunakan Collagen Shaklee untuk menghilangkan jeragat di muka dengan cepat.

cara hilangkan jeragat

Collagen Shaklee

Alhamdulillah berbaloi- baloi sangat dengan harganya! :D Tengok perubahan pun, terasa sangat berbaloi- baloi kan?

cara hilangkan jeragat

Wowww!

Saya kongsikan kisah beliau di bawah…

Pic dua-dua ni memang asli. Sebab itu korang boleh tengok kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu.

Kalau saya apply foundation, memang kesan tu hilang rata je dengan kulit. Dulu kakak saya sendiri selalu suruh saya guna naturactor bagai. Hehe.

Sebenarnya dah bertahun-tahun dengan jeragat ni… Semakin teruk bila mengandung. Makin menjadi-jadi!

Jadi saya ambil keputusan, biarlah saya tunggu hilang sendiri je dengan supplement Shaklee ni. Takyah susah susah nak sembunyikan, sebab saya yakin ia akan hilang…

Kesan utama daripada pengambilan Collagen Shaklee:

  • Sangat terasa kulit kita semakin lembut dan gebu
  • Semakin cerah bukan kat muka je, tapi semua bahagian!
  • Kesan calar-calar dan sunburn, semua takde dah! Sebab dulu saya ni memang ahli persatuan, jadi sangat aktif berjemur dan berkhemah sana sini.

Alhamdulillah, beliau sangat berpuas hati dengan Collagen Shaklee. Saya yakin, siapa yang dah cuba, sure jatuh cinta punyalah :D

Saya nak dapatkan Collagen Shaklee!

Harga sekotak Collagen Shaklee hanya RM 298 untuk kegunaan sehingga sebulan :D

Untuk order, anda boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Terengganu, Malaysia

 

2 Comments

  1. ema 23 October 2013
  2. Khairul Zamri 23 October 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge