Hilang 20 Kg Dalam Masa 2 Bulan? Seriously!

Kongsikan

Percaya tak? Percayalah. Eh susah nak percaya?  Ape benda percaya percaya ni?

Tadi jalan-jalan dalam group customer, salah seorang ahli berkongsi, yang dia berjaya ‘hilang’ 20kg dalam masa 2 bulan jer!

Wahhhh!!! Ini sangat hebat! Ehm, kalau nak kata penimbang rosak, tengok figure pun cukup dah. Tak perlu timbang-timbang. Tengok gambar ni; before dan after.

Testimoni Set Kurus Shaklee

Alhamdulillah, tumpang gembira bagi pihak customer ni. Jangan terkejut, dia pun breastfeed tau. Dan susu maintain banyak.

Set Kurus yang diambil adalah ESP, Lecithin dan Alfalfa. Yeah, gabungan 3 vitamin super mantop! Nak power lagi, mari tambah OmegaGuard. Pasti lebih mengancam!

Antara rahsia yang Puan ni amalkan, termasuk lah minum air kena banyak, sehari kena 3-4 liter. Boleh rujuk entry water diet untuk memahami kenapa kena minum air banyak untuk kurus.

Lagi satu bab makan. Makan nasi tak boleh skip. Sehari mesti sekali ada makan nasi. Dan makan malam tak perlu lewat sangat. Puan ni amalkan makan malam sebelum pukul 7.

Makan nasi tak boleh skip sebabnya nasi merupakan makanan ruji kita. Kalau kita dah biasa makan nasi untuk rasa kenyang, dan tiba-tiba sebab nak diet punya pasal, kita pun puasa. Badan kita akan ingat dunia sedang darurat.

Bila badan ingat tengah darurat, badan akan simpan lemak untuk panaskan badan apabila sejuk dan untuk dibakar jadi tenaga. Lemak tersimpan, berat pun tak turun-turun. Tak ke stress gitu?!

Nak cuba-cuba Set Kurus Shaklee?

BONUS khas berikut menanti anda:

  • Jadual & Tips Makan Vitamin Shaklee (yang terbukti berkesan!)
  • eBook “Rahsia Inch Loss in 2 Weeks
  • Konsultasi ekslusif yang berterusan (sehingga anda dapat figure yang anda mahu!)

 “Ala, satu jer ker testimoni Set Kurus Shaklee?”

Nak baca lagi kisah kejayaan mereka yang dah amalkan Set Kurus Shaklee?

Testimoni Set Kurus Shaklee

Lagi Testimoni Set Kurus Shaklee – Turun 15 Kg!

Testimoni Set Kurus Shaklee

Dulu muka bulat & badan berisiSekarang tak lagi! :)

Testimoni Set Kurus Slimming ShakleeJangan lupa untuk baca tips bagaimana Puan Jamie turunkan berat badan sebanyak 3.5 Kg dalam masa sebulan.

Cepat jangan terlambat! Bak kata Puan ni, “Rugi tak cuba. Bukan sampai ribu riban pun” ;)

Anda berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee? Tempahan boleh dibuat secara online dengan mengisi Borang Tempahan Produk Shaklee ataupun dengan menghubungi saya menggunakan Contact Form di bawah.

P.s. – Sekiranya anda memerlukan konsultasi khas daripada saya, sila isikan Contact Form di bawah atau hubungi saya di nombor yang tertera :)

Pengedar Shaklee Terengganu, Malaysia

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge