Ostematrix Shaklee bukan sekadar suplemen kalsium tapi juga mengandungi magnesium untuk memastikan penyerapan yang optimum
Ostematrix

3 Sebab Ostematrix Shaklee Menjadi Kegemaran Saya

Setiap bulan Shaklee akan buat promosi. Tapi setiap bulan produk adalah berbeza. Kalau bulan lepas, ada promosi ESP. Bulan ni, promosi Ostematrix pulak 😀

Apa itu Ostematrix?

Ostematrix nama macam ostrich pulak kan 😛 Sebenarnya Ostematrix ni kandungan utama dia adalah kalsium. Dan juga turut mengandungi Magnesium dan Vitamin D untuk membantu tubuh kita serap kalsium secara efisien.

Ostematrix Shaklee bukan sekadar suplemen kalsium tapi juga mengandungi magnesium untuk memastikan penyerapan yang optimum

Kalau Magnesium dan Vitamin D tak ada, kalsium akan terbuang juga melalui urin.

Semua golongan boleh ambil Ostematrix especially kalau ada masalah berkaitan tulang, pinggang, sendi. Saya sendiri dah experienced dengan Ostematrix 😀

Memang superb!

3 Sebab Saya Suka Sangat Ostematrix

1. Bantu Lawas

Alhamdulillah sangat sangat, masa pantang anak kedua, saya berpantang sepenuhnya dengan Shaklee, dan langsung tiada sembelit! Subhanallah 😀

Saya amalkan Set Pantang Shaklee, yang turut mengandungi Alfalfa. Combo Alfalfa dan Ostematrix sangat bagus untuk elak sembelit. Alfalfa bantu melawas, dan Ostematrix melembutkan najis.

Padahal masa pantang saya tak lah pakai stokin atau sweater tau 😛

2. Bangun Tidur Rasa Segar

Kalau anda sekali sekal nak rasa bangun tidur rasa segar semacam, macam tak penat, tak letih, Ostematrix membantu. Kan biasa kalau kita bangun tidur, kita akan tetap rasa mamai-mamai.

Tapi dengan Ostematrix, no more!

Ostematrix mengandungi Magnesium. Magnesium membantu tubuh kita mendapatkan tidur dan rehat yang berkualiti. Bila tubuh dan minda kita dapat rehat yang berkualiti, kita pun akan rasa lebih segar lah esok pagi 😀

3. Hilang Sakit Pinggang dan Lenguh Badan

Oh ni lagi satu part yang paaaaaaling besttt!! 😀 Cerita masa saya dalam pantang anak kedua, saya tak dapat berurut sebab makcik urut pilihan saya tak available.

Tapi Ya Allah, masa tu sakit pinggang rasa macam nak tercabut pinggang! Ini bukan exaggerate ya. Ini betul-betul rasa macam tu. Belum masuk lenguh satu badan. Nak menangis rasa.

Disaat rasa tak tertahan sangat tu, ternampak Ostematrix. Dan daku terfikir, why not try Ostematrix. So malam tu makan lah. Dan alhamdulillah esok pagi nya hilang terus sakit pinggang tu! 😀

Ostematrix mengandungi kalsium yang membantu mengurangkan sakit yang berkaitan tulang, termasuk lah sakit pinggang

Promosi April 2014 – Ostematrix Buy 6 Free 1

Bulan ni Shaklee buat promosi Ostematrix, beli 6 botol, percuma 1 botol.

Which means, anda hanya perlu spend RM 366 sahaja untuk 6 botol and mendapat 1 botol Ostematrix percuma bernilai RM61.

Ostematrix Shaklee

Kos pos untuk ke Semenanjung adalah RM 10, dan kos pos ke Sabah/Sarawak adalah RM 20

Kalau nak daftar terus jadi ahli pun boleh. Just add on RM 65. Point akan masuk terus bawah ID baru anda, dan of course, anda boleh terus menikmati harga ahli kalau terus daftar jadi ahli sekaligus beli barang 😀

Cara Order

Untuk order, just hubungi saya 🙂

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp: 019 409 3457
Shaklee ID: 858755

 

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *