Vitamin E Complex | Vitamin Lelaki | Zinc Complex

3 Vitamin Terbaik Untuk Suami Gagah Perkasa (18 SX!!)

Emm Emm.. Takde lah SX mana pun. Tapi seriously, sape nak beli vitamin untuk kelelakian, sila lah contact hubby ai Firdaus, SMS/Whatsapp 019 457 3457

Ada 3 lagi Vitamin untuk lelaki yang saya segan lah nak cerita, tapi mana tahu membantu pasangan di luar sana kan.

image

Up kan mood bersama.

Sangat bagus amalkan Vitamin E. Memang confirm lah naikkan semula mood suami.

image

Kalau isteri, bagus ambil GLA.

Lagi bagus isteri tambah Alfalfa untuk effect ala-ala kacip fatimah

Tahan lebih lama.

Yang ni, CoQ Health Plus sangat recommended. Dah, tak nak cerita panjang!

image

Kelebihan yang lain termasuk sangat bagus untuk kesihatan jantung

Sperma related.

Zinc Complex adalah sangat bagus untuk hasilkan sperma yang banyak da berkualiti.

image

Especially untuk lelaki yang kerja di site yang penuh pencemaran bahan kimia, yang sering terdedah dengan asap macam kat kilang, pendek kata yang terbuka dengan bahan kimia, bagus lah ambil Zinc Complex ni.

Yang susah nak dapat anak pun, bagus ambil Zinc Complex ni.

Gabungkan sekali dengan  Vitamin E Shaklee

Vitamin E tugas dia bukan takat up kan mood suami untuk bersama, tapi jugak meneutralkan radikal bebas yang membuatkan suami kurang subur.

Ha, bab subur ni tak boleh nak salahkan isteri je ya.

Kalau pun rasa liat nak makan vitamin, ya saya faham orang lelaki susah benar nak telan vitamin, cuba lah makan demi kebahagiaan rumah tangga yang lebih harmoni.

Harga

Vitamin E hanya berharga RM 149 sahaja untuk 120 biji

CoQ Health Plus hanya berharga RM 124 sahaja untuk 30 biji

Zinc Complex hanya berharga RM 33.75 sahaja untuk 120 biji

Apa, nak diskaun?

Boleh boleh. Bisa di atur.

Tapi kena register jadi ahli dulu lah. RM 75 je. Nanti automatik terus dapat harga ahli, kita kira semula 😀

Order sekarang!

Firdaus Azizi
SMS/Whatsapp : 019 457 3457
Shaklee ID : 858755

Para isteri yang nak beli untuk suami, boleh contact saya je terus. Hihi

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *