ESP

5 Kesan Sampingan Utama ESP Yang Anda Pasti Nak Tau

Selama ni asyik dengar pom pang pom pang orang cerita ESP ni bagus. Ye ke bagus sangat.

Konon hot stuff la sangat kan!

image

Jangan tak tahu, ESP ni ada banyak kesan sampingan. Ini antara 5 kesan sampingan utama yang biasa dikongsikan kepada saya:

1. Tak Dapat Nak Tidur Siang

Kalau ambil ESP waktu sarapan, anda akan rasa bertenaga sampai ke petang. Nak lelap kan mata punya lah payah!

Adeh, dah takde excuse letih dan penat sepanjang hari la gini…

2. Tak Boleh Dah Nak Mintak MC Masa Pregnent

ESP juga membantu naik kan HB dalam darah. Kalau anda sihat waktu pregnant, dah tak boleh minta MC suka hati kan?

Apa la lagi alasan yang boleh diberi kalau HB cun jer, siap anda time tu aktif lain macam.

3. Suami Asyik Nak Melekat

Kalau nak tahu, ESP juga membantu kulit untuk lebih anjal dan gebu. Ramai ibu-ibu menyusu yang makan ESP nih disangka student ‘U’ sebab masih maintain ayu!

Kalau dah makin mengancam tu, for sure lah suami asyik nak melekat jer. Tak ke susah gitu?

4. Anak Tak Suka Nenen Lama┬▓

Ramai ibu-ibu yang mengamalkan ESP nih cakap, lepas minum ESP, susu makin pekat. Anak pun suka lain macam jer nak menenen.

Masalahnya, anak dah tak suka menenen lama. Orang kata sebab Baby cepat kenyang bila maknya minum ESP.

5. Terpaksa Katakan Selamat Tinggal Pada Insulin

ESP sangat berkesan membantu kawal bacaan gula dalam darah. Kalau bacaan gula dah normal, dah tak perlu dah nak suntik insulin setiap hari…

Bye bye la insulin ­čśë

Ha, itu baru 5 kesan sampingan daripada mereka┬▓ yang telah mengamalkan ESP Shaklee… Sebenarnya ada banyak lagi. Hehe.

Kalau anda nak jugak merasai kesan sampingan ESP yang cambest nih, boleh hubungi saya untuk mendapatkan ESP anda dengan seberapa segera.

iR Khadeejah Hasmad
SMS / Whatsapp 019 477 3457

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *