Pengedar Shaklee

5 Sebab Daftar Jadi Ahli Shaklee Bersama Khadeejah Hasmad

Dalam ramai-ramai Shaklee Distributor, anda hanya boleh pilih sorang je untuk dijadikan upline.

Upline ni penting tau. Kalau ada masalah nak jadual makan vitamin, atau healing crisis atau kalau nak buat biz, nak tanya cara marketing, cara promo, semua hanya boleh tanya dengan upline je.

Tapi of course boleh masuk group besar dan tanya di group besar. Tapi anda layak claim masa upline untuk minta coaching.

Jangan pulak daftar dengan orang lain, minta coaching dengan orang lain. Masa setiap orang adalah berharga. Respect that.

Kenapa anda mesti berdaftar jadi ahli Shaklee dengan saya?

1) Makan sendiri

Untuk anak makan sendiri, saya akan hadiahkan eBook eksklusif cara makan vitamin Shaklee, di samping khidmat nasihat kalau anda perlukan ^_^

Ye lah, kadang datang healing crisis lah, kadang tak dapat apa yang kita nak, saya akan bantu advise sebaik mungkin

Mesti lah kena guide cara makan kan, supaya dapat kesan terbaik
Mesti lah kena guide cara makan kan, supaya dapat kesan terbaik

2) Buat Bisnes

Untuk anda yang nak mendaftar Shaklee sebab nak buat bisnes, saya akan usahakan bantuan 300% untuk anda!

Saya akan sedaya upaya bantu anda, dengan syarat, anda pun bantu diri sendiri πŸ˜€

1. Saya dah pun sediakan beberapa poster comel, tinggal nak tukar contact details je. Khas untuk bantu anda promo πŸ˜€

Salah satu album poster comel. Ada baaaanyak lagiii
Salah satu album poster comel. Ada baaaanyak lagiii

2. Library Shaklee – Saya akan add ke group Eksklusif, lubuk pelbagai ilmu dan sumber maklumat mengenai Shaklee.

Anda bebas menggunakan semua info yang disediakan untuk bisnes Shaklee πŸ˜€

Snap shot beberapa files dalam group
Snap shot beberapa files dalam group

3. Ebook Rahsia Jana 5-angka Dengan Shaklee

Kat rumah je, takyah keluar rumah pun boleh generate 5-angka :D
Kat rumah je, takyah keluar rumah pun boleh generate 5-angka πŸ˜€

4. Coaching berterusan tanpa perlu keluar rumah.

Mesti banyak benda anda nak tanya kan kalau nak buat bisnes πŸ˜€ Anda bebas hubungi saya siang atau malam via PM, SMS, Whatsapp.

Nak saya datang ke tempat anda pun, boleh πŸ˜‰

5. Group eksklusif tertutup sebagai tempat untuk berbincang dan mendapatkan motivasi.

Salah satu group eksklusif
Salah satu group eksklusif

Nak daftar bersama saya?

SMS/Whatsapp je di 019-4093457 (Khadeejah Hasmad) πŸ™‚

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *