ESP | Set Pantang

Hilangkan Stretch Mark Dengan Cepat Selepas Bersalin

Masa mengandung, antara perkara yang susah nak elak, adalah stretchmark, atau kata lain, parut pada perut.

Sebenarnya ada cara nak elak stretchmark ni.

Tapi hari ni kita kongsikan cara untuk hilangkan stretchmark 😀

Ye lah, kalau yang dah ada stretchmark tu, takkan nak pusing balik masa kan. Nak tak nak, terpaksa gak menghadap parut itew 😉

Jemput tengok video cara elak sembelit masa pantang ^_^

[youtube id=”115733278″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

Okeh, sambung bab stretch mark ^_^

Saya suka nak perkenalkan ESP Shaklee yang telah membantu ramai ibu tersenyum dengan stretch mark yang makin pudar 😀

Macam tak pernah wujud pun, kulit bertambah anjal dan lembut pula tu ^_^

ESP Shaklee

ESP merupakan makanan tambahan yang bersumberkan soya. Soya kaya dengan protein. Protein membantu meremajakan kulit.

Set Penyusuan Shaklee

  1.  Protein ni dia bantu hasilkan sel kulit yang lebih cantik. Setiap 21 hari sel kulit kita akan mati.
  2.  Tapi ia akan diganti dengan sel kulit yang baru. Sel kulit yang baru ni dia akan copy rupa sel kulit yang lama.
  3.  So kalau sel kulit yang lama ni buruk, sel kulit yang baru, walaupun dia baru, dia tetap akan jadi buruk.
  4.  Protein di sini membantu repair sel kulit yang baru tapi kelihatan buruk itu, untuk menjadi cantik dan lebih sihat.
  5.  Ada banyak perkongsian ESP yang berkaitan kecantikan wajah, antaranya pada entry Rahsia Kulit Cantik Berseri-seri Tanpa Mekap!
  6.  Khas untuk stretch mark pun ada tau. Jom baca perkongsian kenalan saya:

TESTI ESP 2_Hilangkan Stretchmark

“.. Memutihkan kesan perut yang buruk akibat mengandung. Dulu mengandung kembar, perut memang tak tahu nak cakap lah. Once consume ESP, memang macam pakai bedak perut I ni..”

STRETCHMARKK

“..Husband cakap kulit kat perut dah cantik sebab stretch mark dah takde. Lembut je. Baru bersalin Januari 2013. Biras punya stretch mark masih ada kesan yang banyak, padahal dia deliver Disember 2012..”

Kegunaan lain ESP

Uish, cam best ESP nih!

Eh, memang best pun 😀 Selain kecantikan kulit dan hilangkan stretch mark, ESP juga sangat bagus untuk:

  1. Gastrik
  2. Migrain
  3. Kencing manis
  4. Ibu mengandung
  5. Nak Kurus
  6. Bertenaga
  7. Susu ibu pekat dan meriah
  8. Ibu berpantang

Ehh, kalau nak senarai memang tak kan habis 😉

Harga

Harga setin ESP Shaklee hanya RM 160 sahaja dan bertahan sehingga 2 bulan! Berbaloi-baloi!

ESP Shaklee

Harga ini termasuk poslaju ke kawasan anda, dan strategi makan eksklusif 5 bintang untuk anda yang buat belian dari saya 😀

cara beli Vivix Shaklee

–>Capai HP anda sekarang & taip ‘Order ESP untuk Stretch Mark’. SMS/WhatsApp ke 019 409 3457! <–

iR Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp: 019 409 3457

==========================

Nota: Berminat nak jadi ahli Shaklee? Untuk makan sendiri pun saya terima 😀

Tapi kalau nak jana pendapatan dari Shakleekita akan bantu semaksima mungkin 😀

Hanya RM 75 (WM)/RM 85 (EM) untuk jadi ahli Shaklee 😀

Hubungi saya, Khadeejah Hasmad di SMS/WhatsApp 019 409 3457 untuk mendaftar sekarang!

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *