Jadi Ahli Shaklee

7 FAQ Tentang Jadi Ahli Shaklee

Sebenarnya dah lama Shaklee tetapkan retail price. Tapi oleh kerana tiada enforcement, jadi pengedar Shaklee jual ikut harga suka hati.

Terbaru fenomena jual bawah harga ahli.

Untuk menjaga survival company Shaklee Malaysia sendiri, kang kalau biar berleluasa, lingkup pulak syarikat nanti, maka pihak pengurusan Shaklee telah menguatkuasa undang-undang:

Harga ahli hanya untuk yang dah berdaftar jadi ahli. Kalau belum jadi ahli, kena beli harga retail.

Fair lah kan.

Kalau kita pergi pasaraya Jaya Jusco sekalipun, kalau kita takde kad keahlian, mesti segan nak minta harga ahli Jusco, betul tak?

Berikut saya senaraikan harga retail untuk produk Shaklee.

image

Nota: Kalau anda beli produk bernilai total 200 points UV, anda layak untuk keahlian percuma 😀

FAQ Keahlian Shaklee

Berikut saya senaraikan 7 FAQ yang ramai orang tertanya-tanya. Moga ia dapat meleraikan persoalan dalam fikiran anda 😀

image

1) Kena promote barang ke lepas join jadi ahli

Kalau tak nak promote pun takpe. Tiada unsur paksaan 😀

2) Betul ke kalau makan sendiri pun boleh dapat cash back?

Ya, kalau makan sendiri dan jumlah point terkumpul untuk bulan tu minima 150 point, anda layak untuk dapatkan pulangan tunai pada bulan berikutnya

3) Saya tak minat la kalau kena join meeting malam

Saya pun tak minat keluar rumah malam-malam 😉 Jangan risau, zaman sekarang semua online je

4) Saya duduk jauh lah dari akak, boleh ke nak daftar dengan akak

Boleh takde masalah. Ada banyak medium bisa menghubungkan kita 😉

5) Betul ke yuran daftar RM 75. Kenapa ada orang cakap RM 65

RM 75 tu total kepada RM 65 + RM 10 (kos pos memberkit ke depan pintu rumah anda)

6) Saya tak suka lah nak simpan stok bagai

Saya pun tak suka nak suruh simpan stok kat rumah. Hehe. Unless lah anda dah mula bisnes dan memerlukan stok, itu pun beli sikit je

7) Kalau saya nak terus beli barang masa daftar, point tu boleh masuk bawah ID saya tak?

Aah boleh. Memang sepatutnya begitu pun 😀

Kalau ada persoalan lagi, jangan segan silu untuk tanya saya 🙂

Nak daftar jadi ahli senang saja. Hubungi saya 😀

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *