Jadi Ahli Shaklee iReach Creams
Jadi Ahli Shaklee

7 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Khadeejah Hasmad

Dalam Shaklee ada banyak group. Tapi rasanya kenapa anda akan confirm menyesal kalau tak daftar jadi ahli Shaklee bersama Khadeejah Hasmad? πŸ˜‰

7 hadiah eksklusif untuk anda yang berdaftar ahli Shaklee bersama team iReach Creams:

  1. iReach

    iReach merupakan sebuah portal Shaklee yang superb! Mengandungi pelbagai info dan tips termasuk cara makan vitamin Shaklee, tips- tips berkaitan seperti tips kurus, tips breastfeeding, dan banyak lagi. Dan menariknya, proven menjadi πŸ˜€

    Jadi Ahli Shaklee iReach Creams
    Ooops, bukan sebarang ahli Shaklee je boleh access tau. Hanya yang berdaftar dengan saya je dapat exclusive access ni ^_^

  2. Ebook

    Ebook termasuk ebook cara makan vitamin Shaklee, ebook 15 masker Shaklee, ebook rahsia Inch Loss in 2 weeks, dan banyak lagi lah.
    jadi ahli Shaklee

    Ebook ni boleh di print dan tampal kat mana-mana yang anda suka πŸ˜€ Contoh ebook inch loss. Anda boleh print cara makan vitamin, contoh exercise dan contoh meal plan, dan tampal pada fridge anda πŸ˜€

  3. Group Chat

    Group Chat kita sediakan supaya lebih mesra dengan semua ahli group. Kadang orang baru banyak benda tanya, boleh terus tanya kat group chat kalau saya tak available.

  4. WhatsApp Group

    WhatsApp group juga disediakan khas untuk sesiapa yang ada account WhatsApp. Kalau susah nak access Facebook atau iReach portal, boleh ajukan apa-apa pendapat atau persoalan mengenai Shaklee kat group ini πŸ˜€

  5. Sokongan berterusan

    Jika anda mendaftar bersama saya, anda bebas hubungi saya bila-bila masa untuk dapatkan nasihat dan konsultasi berkaitan Shaklee πŸ˜€

    Kalau anda berminat nak mula bisnes Shaklee, saya akan add anda ke group yang lebih exclusive untuk sokongan yang lebih padu. Ya, mari kita berjaya bersama-sama!

  6. Event JOM HEBAT – family oriented

    Selain hubungan secara online, group kami juga mengadakan beberapa program exclusive yang bertujuan untuk memberi motivasi, dan saling berkenalan merapatkan silaturrahim. Semua program group iReach Creams adalah family oriented.

    Maksudnya bebas untuk bawa anak, suami, mak ayah, sape2 lah. Kalau baru bersalin, nak bawa newborn pun boleh. I did that πŸ˜‰
    Event Sabtu lepas ;)

    Anda bebas memilih sama ada nak join atau tidak. Kalau tak nak join, pengisian tetap akan dikongsi dalam group

    Tapi lain sikit lah feel nya, ye dok? πŸ˜‰

  7. Marketing tools tersedia

    Kadang-kadang semangat berkobar-kobar nak buat bisnes. Tapi tak reti lah pulak nak buat poster comel.

    Takpe, saya sediakan beberapa poster hot dalam group. Yang sampai orang lain pun mahu crop dan claim dia punya! Hihu.

    Tapi untuk anda yang berdaftar bersama saya, anda bebas untuk pilih nak ambil poster mana satu

    Salah satu album poster comel. Ada baaaanyak lagiii
    Salah satu album poster comel. Ada baaaanyak lagiii

    Kalau anda lebih proaktif, kami juga sediakan video tutorial khas untuk cara hasilkan poster comel beserta tips-tips sampingan πŸ˜€

Dah tak sabar-sabar nak join Shaklee?

Jangan risau, kalau nak join untuk makan sendiri je pun takpe saya terima πŸ˜€Β Anda tetap akan di jemput ke group-group exclusive seperti di atas. Best tak?;)

Untuk join, hubungi saya sekarang!

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp: 019 409 3457

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *