Cyst | Vivix

Ada Cyst Semasa Mengandung? Cara Kecutkan Tanpa Pembedahan

Kak Ita ada cyst.

Tapi sedang pregnant.

Hmm, mencabar tu.

Kalau ada cyst masa pregnant, takut perkembangan baby terganggu.

Jadi doktor pun bagi makan vitamin E.

Tapi sedihnya, cyst jadi makin besar.

Makin risau lah Kak Ita.

Jadi, satu hari, Kak Ita cuba Vivix.

475 je sebotol.

Ada ibu lain pernah makan Vivix masa mengandung, Alhamdulillah kulit baby cantik. Semua ok.

Ikhtiar ni.

Jadi akak ni pun ambil Vivix sikit-sikit.

Masa check dengan doktor, risau je kalau keadaan bertambah buruk.

Ye lah, hari tu Cyst membesar dengan Vitamin E doktor kasi.

Eh, tak sangka lepas makan Vivix, cantik pulak cyst turun.

Dari besarnya 3.8 cm, jadi 2.5 cm

Perkembangan baby pun sangat baik

Subhanallah Alhamdulillah!

Sujud syukur.

image
Alhamdulillah

Doktor sendiri pun nasihatkan banyak makan anti-oksidan masa mengandung ni.

Jadi anda yang ada masalah Cyst semasa pregnant, boleh lah amalkan Vivix.

Untuk order Vivix, boleh Whatsapp 0194773457 terus 🙂

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *