Uncategorized

Ahli Shaklee:Dah Ramai Join. Kalau Saya Join, Ada Ke Org Nak Beli Dari Saya?

Ramai juga orang berfikiran β€œRamai orang dah buat Shaklee. Kalau saya join jadi ahli Shaklee, Ada lagi ke orang nak beli dari saya?” Kalau yang belum join ahli Shaklee tu, kita faham lah kan. Mesti diorang risau market dah tepu. Tapi orang yang dah pun join ahli Shaklee pun ada terfikir begini.

Berfikiran begini adalah seolah-olah berfikir, “Hari-hari ramai orang tangkap ikan kat merata dunia, esok-esok habislah ikan dalam laut ni.” Erk?

Tapi persoalannya, pernah ke ikan dalam laut habis?

Yang hampir pupus macam ikan paus biru tu lain cerita.

buat shaklee
Hari-hari kita makan ikan, sana sini makan ikan. Tapi pernah ke ikan kembung pupus? Ikan bilis pupus? Tapi kurang bekalan biasanya disebabkan kurang tangkapan – cuaca buruk seperti ribut berombak besar, tapi bukan ikan tu takde.
Jadi percayalah rezeki Allah ni tak habis-habis utk hamba Dia. Kita saja yang sering sempitkan dengan pemikiran kit.
Sebaik sahaja kita dah fikir macam di atas, ktia sendiri yang dah sempitkan & tutup potensi diri kita sendiri. Jangan bertindak zalim pada diri sendiri. Siapa lagi nak tolong kalau bukan diri kita?
Anda berminat nak jadi Ahli Shaklee?
Senang saja. Bayaran pendaftaran RM 75 untuk Semenanjung., atau RM 85 untuk Sabah Sarawak.
Kalau nak daftar bawah saya tapi nak daftar sendiri kat cawangan Shaklee pun boleh.
Letak nama saya sebagai ‘Sponsor’ kat borang keahlian tu, yang part paling bawah.
Nama: Khadeejah Hasmad
ID: 858755
Handphone no: 019- 409 3457

Nak contact saya direct pun boleh πŸ˜€

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *