Jadi Ahli Shaklee

Amin Idris Join Jadi Ahli Shaklee?

Tuan Amin Idris, pengacara rancangan Assalamu’alaikum kat TV Al-Hijrah tu, aah cerita tentang dia lah ni 😀

image

Alhamdulillah setakat ni Tuan Amin Idris dah jadi guest speaker untuk total, 4 program dibawah naungan iReach setakat ni 😀

Terbaru di Jom Hebat Pantai Timur, dan bakal dijemput sekali lagi untuk Jom Hebat Selatan.

image

Boleh buat kontrak dah ni.

2 intipati yang sangat terkesan untuk saya:

#1: Kita dapat apa yang kita fokus.

Dia ada buat game, dan dari situ jelas nampak, eh, betul lah. Kita dapat apa yang kita fokus!

So kalau kita fokus pada masalah kita, sampai ke sudah lah kita tak akan capai goal.

Kalau kita fokus sungguh-sungguh pada target kita, Insya-Allah kita semacam wired untuk cari juga jalan untuk realisasikan target kita!

#2: Takde siapa boleh halang kita dari berjaya.

Kecuali Allah dan diri kita sendiri

Bukan orang lain, bukan jiran sebelah, bukan office mate walaupun mungkin diorang ni boleh jadi mengata macam-macam.

Tapi bila kita sendiri malas, kita tak boleh salahkan Allah, konon nak cakap “Dah takdir aku malas.”

Salah konsep tu.

Kerja kita untuk berusaha pada kadar maksimum. Kemudian bertawakkal sepenuh hati.

Allah pun dah kata dalam Quran, aku tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu, melainkan mereka mengubah nasib mereka sendiri.

Kita diberi pilihan oleh Allah, nak rajin, atau malas. Nak gerak, atau statik.

Eh, Amin Idris dah join jadi ahli Shaklee ke?

Belum lagi 😉

Sibuk bagi training sana sini.

Nak kongsikan preview Jom Hebat Mega kami kat KL bulan 3 hari tu.

Klik video ni Jom Hebat Mega Ahli Shaklee iReach

Enjoy! 🙂

Rasa macam nak join lah Shaklee

Boleh boleh 😀

Kalau makan sendiri boleh, nak buat bisnes pun boleh sangat2.

Yuran daftar hanya RM 75 (WM) atau RM 85 (EM)

Hubungi saya untuk mendaftar sekarang ^_^

Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *