Muhasabah

April & Hutang Entry

Wah banyak hutang entry nih.

Flashback April, Alhamdulillah dalam April, banyak pelajaran yang saya kira sangat-sangat berharga.

Eh, setiap hari pun berharga. April seumpama bulan redefine myself, rejuvenate, kenali diri.

Antara entry hutang saya:

1. Motivation Rally di Kuala Terengganu, an event yang saya tak rancang pun untuk join, tapi ter join jugak akhirnya

2. Air terjun best, Air Terjun Chamang

image

3. Hotel Everly, Putrajaya dengan harga RM 130 saja untuk satu malam! Plus breakfasttt!! 😀

HOTEL EVERLY

 

4. Picnic Taman Tasik Shah Alam. Eh, ini yang hari ni punya

Salah satu pelajaran yang priceless buat saya dalam April, kegagalan bukan bererti kegagalan, tapi ia membantu menggilap kota untuk menjadi manusia yang sejuta kali lebih hebat dari sebelum ini.

Gagal yang sebenar adalah bila kita jatuh, tapi tak bangun-bangun.

Sebab nya, setiap usaha kita, akan membawa one inch closer to our goal. So kalau belum sampai matlamat tu, kena sabar dan tabah lah dalam berusaha.

Insya-Allah mulai esok saya berazam untuk post sekurang-kurangnya 2 entry.

Jangan bosan untuk singgah ya 🙂

Oh, sebelum tidur, jangan lupa buat jurnal Kesyukuran, RCA apa kita nak esok, dan maafkan semua orang 🙂

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-409 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *