Kelas Shaklee

Baby Hannah’s First Nutritional Class ;)

Hari ini ada kelas nutrisi di Faizworld Training Center, oleh pakar nutrisi Shaklee, Puan Sarah.

Dah lama saya tak ke kelas atau program shaklee sejak mengandung Hannah.

Dalam kelas ni, antara benda baru yang saya belajar adalah tentang produk asas Shaklee atau core shaklee products dan kesimpulan dari 2 Landmark Study Shaklee.

Oh, dan juga belajar tentang cara guna Karada Scan, iaitu cara nak baca mesin health check up.

Cuma hari ini kami hanya belajar tentang cara guna, dan cara baca mesin tu, sebab masa terhad.

Insya-Allah bulan depan, belajar cara nak baca dan consult pulak.

Alhamdulillah baby Hannah tidur sepanjang masa kelas.

Cuma Muhammad dan Maryam je lah yang perlu sedikit bantuan. Haha.

Terima kasih Kak Cery, selaku super upline saya conduct kelas ini. Sebab depan rumah je, drive dalam 10 minit je kot plus traffic lights, jadi saya pun join je lah.

Terima kasih Sarah dan Celine, nutrionist shaklee.

Alhamdulillah kesihatan saya dan baby masih baik di dalam pantang ^_^

Enjoy the pics.

Insya-Allah saya akan kongsikan pelajaran dalam entry-entry pendek 🙂

image
Tidur sejurus sebelum Sarah mula kelas
image
Nutritionist Sarah
image
Cara baca tekanan darah

image

image
Peserta kelas belajar guna dan baca Karada Scan. Scene budak kecik dalam kelas adalah biasa 😉
image
Alhamdulillah, tekanan darah saya adalah normal, begitu juga dengan jantung 🙂

Thanks for reading this entry! 🙂

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *