ESP Shaklee Supplement Terbaik Untuk Penyusuan

ESP Shaklee merupakan salah satu supplement yang tersangat hot dan laku keras! ESP bukan saja untuk ibu menyusu tapi juga sangat sesuai ibu hamil, ibu berpantang, kaum lelaki, warga emas dan kanak-kanak (umur setahun ke atas)!

Adakah anda…

  • Hamil ataupun sedang berpantang dan selalu keletihan dan cepat lapar?
  • Menyusukan anak dan risau atau sedang menghadapai masalah susu merudum?
  • Menyusukan anak dan resah melihat anak anda menyusu lama sangat tapi tak kenyang-kenyang?
  • Geram dan malu dengan kulit kusam anda yang dah siap berjeragat?
  • Seorang yang cepat letih danĀ pancit?
  • Teringin nak kurus dengan cara yang sihat, tapi tak mampu nak bersenam sakan dan berpantang makan itu dan ini?

ESP Shaklee insya-Allah boleh membantu anda!

Kelebihan ESP Shaklee

Apa itu ESP Shaklee?

ESP Shaklee atau nama panjangnya Energizing Soy Protein merupakan serbuk soya perasa vanila yang mengandungi protein.

Menariknya, ESP ni merupakan protein yang bebas lemak dan kolesterol. Tak seperti ayam, ikan dan daging, semua tu protein juga, tapi masing – masing ada lemaknya.

ESP ni bukan susu tau. Ia boleh dibancuh dengan apa sahaja air kegemaran. Jadi kalau anda bukan penggemar susu, ESP masih boleh masuk senarai favorite drink anda šŸ˜‰

Baca JugaCara Yang Betul Untuk Bancuh ESPĀ Shaklee

ESP ni diperbuat dari 30kg soya dan mengandungi 9 jenis asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh kita, tapi sangat penting untuk tubuh

Siapa Perlukan ESP?

1. Ibu Yang Menyusukan Anak

ESP Shaklee mengandungi protein yang merupakan salah satu komponen utama dalam susu ibu sendiri. ESP membantu banyakkan susu ibu dan jua pekatkan susu ibu agar bayi cepat kenyang walaupun minum sikitĀ jerĀ šŸ™‚

2. Wanita Yang Sedang Hamil

ESP Shaklee mengandungi protein.Ā Protein membantu membina sel-sel dalam tubuh. Sel ini kemudiannya akan membentuk tisu dan seterusnya organ.

Sel –> Tisu –> Organ –> Sistem Badan

Untuk ibu hamil, protein dalam ESP membantu membina organ bayi dalam rahim sekaligus mengelak risiko jantung berlubang atau masalah paru-paru.

Menurut Dr Delaila, Gynae di SDMC Subang, protein juga membantu menguatkan immune system ibu hamil. Immune system yang kuat boleh membantu mengelakkan risiko keguguran.

3. Ibu Yang Sedang Dalam Pantang

ESP Shaklee sangat membantu ibu dalam berpantang untuk bertenaga sepanjang hari dan kekal ceria di samping membanyakkan susu dan membantu memulihkan kulit kusam ibu yang sedang berpantang šŸ™‚

4. Orang Yang Nak Kurus

ESP Shaklee membantu mengawal rasa lapar. Ia membakar gula dalam tubuh dalam kadar yang perlahan, jadi perut pun tak cepat lapar. Untuk misi Inch Loss yang lebih berkesan, biasa kita cadangkan tambah Lecithin sebagai pemecah lemak, dan Alfalfa untuk detox tubuh.

(Boleh juga memcuba Cinch Shaklee yang merupakan meal supplement, khas untuk misiĀ Cut the Inch!)

5. Orang Yang Nak Bertenaga

Oleh kerana ESP ni membakar gula dalam kadar yang perlahan, ia mampu untuk membekalkan tenaga dalam jangka masa yang panjang.

Saya paling suka ESP sebab ia membantu saya untuk kekal bertenaga sepanjang hari walaupun banyak kerja. Kalau di’Combo’kan dengan Performance Drink, lagi power!

6. Wanita Yang Nak Kulit Cantik, Gebu & Anjal

Sel kulit akan mati setiap 21 hari. Selepas sel kulit mati, ESP Shaklee akan membantu untuk reproduce sel kulit yang lebih sihat dan cantik, sekaligus menghilangkan kulit kusam dan tak bermaya.

Selain itu Asid Amino yang dibekalkan oleh protein dalam ESP membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.

Pengambilan ESP adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Eh, Bukan Ke Soya Nih Bahaya?

Zaman sekarang merata orang sebarkan keburukan soya, tanpa menyedari hakikat yang tempe dan kicap makanan orang Melayu pun, bersumberkan soya.

Soya dalam ESP berbeza dengan soya minuman biasa di pasaran sebab soya ESP diproses menggunakan air sepenuhnya. Yang jadi bahaya adalah apabila ia diproses menggunakan bahan kimia.

Soya dalam ESP juga bersifat Non-GMO (Non Genetically Modified). Maksudnya, soya yang digunakan untuk menghasilkan ESP tidak diubah secara genetik. Boleh baca post ini tentang bahayanya GMO SoyĀ atau sumber dari Wikipedia tentang apa itu GMO.

Masih was-was dengan kebaikan Soya? Boleh baca post ini yang menjawab segala penipuan tentang keburukan soya.

Promosi ESP – Buy 6 Free 1 (March 2014)

Dapatkan ESP Shaklee dengan harga promosi

Shaklee sedang mengadakan Promosi Gempak untuk ESP (akan berakhir pada 31 Mac 2014)!

Dengan setiap pembelian 6 canister ESP, anda akan mendapat:

  1. Percuma satu canister ESP berharga RM150
  2. Percuma keahlian Shaklee bernilai RM75
  3. Cash bonus minima RM36++

Jumlah keuntungan = RM261++

3 Bonus Istimewa Untuk Anda

Saya sediakan 3 bonus istimewa untuk setiap ibu comel yang mendapatkan Promosi ESP Shaklee daripada sayaĀ ā¤

  1. Koleksi eBook Ekslusif saya
    1. Rahsia Susu Melimpah Ruah (bernilai RM37)
    2. Pantang Larang Vitamin Shaklee (bernilai RM27)
    3. Cara Makan Vitamin Shaklee Yang Berkesan (bernilai RM37)
  2. Konsultasi melalui call, SMS, Whatsapp dan juga Facebook PM sehingga anda mendapat hasil yang memuaskan (bernilai RM97)
  3. Keahlian dalam Facebook Group ā€˜Breastfeeding With Loveā€™ (bernilai RM67)

Semua bonus di atasĀ bernilai RM265!

Nak Dapatkan Pakej Promosi ESP + Bonus Istimewa?

Isikan borang di bawah dan saya akan hubungi anda secepat mungkin šŸ™‚

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares