Set Breastfeeding

Set Penyusuan Shaklee Terlajak Laris

Seronok kan bila menyusukan baby je, susu cukup, baby pun tersenyum manis, tak meragam.

Kalau pam pulak, susu mesti penuh satu botol.

Bukan setakat penuh, pekat pulak tu. Bertambah riang hati seorang ibu yang menyusukan anak, betul tak?

Tapi tak semua di anugerahkan dengan nikmat yang sama.

Ada ibu terpaksa perah setengah jam, tapi susu baru suku botol.

–> Baca juga beberapa cabaran yang biasa terjadi di kalangan ibu menyusu. <–

Takpe ibu, saya cadangkan ibu yang sedang berhadapan dengan cabaran penyusuan untuk mula mempertimbangkan Set Penyusuan Shaklee.

–> Istimewa Ibu Berpantang: Bila susu akan mula terhasil? <–

set penyusuan breastfeeding shaklee

Set Penyusuan Shaklee bukan lah boleh membanyakkan susu serta merta.

Tapi ia mengambil konsep, jika ibu sihat dan ceria, susu akan melimpah ruah.

Cuba tengok konsep minda separa sedar dan minda sedar.

set penyusuan shaklee

Hanya 10% sahaja kuasa minda sedar ke atas tubuh kita. Lagi 90% dikuasai olleh minda separa sedar.

10% adalah ibu pam susu menggunakan peralatan pam terkini

90% adalah minda separa sedar yang merangkumi kondisi tubuh ibu, mindset ibu, mood ibu, dan banyak berkaitan perkara separa sedar.

Apa yang Set Penyusuan Shaklee bantu ialah untuk ibu menguasai minda separa sedar supaya susu lebih meriah.

Set Penyusuan Shaklee mengandungi 6 supplement penting termasuk ESP, Vitamin B Complex, Vitamin C, Vitalea, Alfalfa dan Ostematrix

Set Penyusuan Shaklee edit

ESP

ESP terkenal sebagai supplement yang membantu pekatkan susu. ESP adalah supplement protein.

Set Penyusuan Shaklee

Protein memang bantu pekatkan susu.

Bayangkan ibu pam susu dan tengok susu pekat. Wahhh pekatnya, seronoknya.

tambah susu

Mesti lemak manis berkrim ni. Yummy!

Apa perasaan ibu?

Bahagia ^_^ Betul kan?

Bila ibu berperasaan bahagia, secara automatik ibu akan menghasilkan hormon oxytocin, hormon ini lah merupakan salah satu hormon penting untuk penghasilan susu yang melimpah ruah.

ESP juga sangat bagus untuk membantu ibu berasa lebih bertenaga.

Iyahh!! Boleh jadi supermama buat semua kerja dengan cergas dan ligat!

Iyaaahhh!!
Iyaaahhh!!

Bila ibu bertenaga, semua kerja boleh siap, pasti mood ibu akan jadi lebih ceria.

Bila mood ceria, secara tak sedar, ibu akan jadi lebih gembira.

Ibu yang gembira akan hasilkan lebih banyak susu berbanding ibu yang stress.

Vitamin C

Vitamin C sangat bagus untuk merawat kelenjar susu yang terluka akibat ibu stress atau persekitaran stress

Isk
Isk

Kalau kelenjar susu terluka, kita tak nampak, betul kan?

Kalau tak nampak, macam mana nak rawat, betul tak?

Pengambilan Vitamin C merupakan salah satu langkah berjaga-jaga supaya kelenjar susu ibu kekal dalam keadaan terbaik

B Complex

B Complex mengandungi riboflavin yang akan membuatkan susu tampak kuning

Oh bahagia sungguh hati ibu bila melihatkan susu yang diperah, bukan sahaja pekat, kuning pulak tu 😀

milk set penyusuan shaklee

Mesti anak minum kenyang sungguh ni. Penuh khasiat dan nutrisi!

Ibu gembira!

Bila ibu gembira, hormon oxytocin terhasil.

Hormon ini lah memainkan peranan penting untuk hasilkan susu ibu yang melimpah ruah, dan bertambah melimpah ruah lah susu ibu.

Nampak perkaitannya di situ? 😀

Vitalea

Vitalea merupakan multi Vitamin yang mengandungi 28 jenis vitamin.

Apa kepentingan nya?

Ia membantu memenuhi lompong kekurangan nutrisi dalam tubuh ibu.

Macam mana tahu ibu tak cukup nutrisi?

Macam mana  pula kita tahu yang ibu benar-benar cukup nutrisi?

Sayur hari ini sangat banyak disembur racun serangga berbanding sayur 20-30 tahun lepas.

Semburan racun serangga sendiri mengganggu proses badan nak serap Vitamin B Complex secara optimum dari sayur.

Jangan salah faham pula, Vitamin tidak bertujuan untuk menggantikan makanan.

Ia cuma melengkapkan lompong nutrisi dalam tubuh.

Bila tubuh cukup nutrisi, baru lah mudah tubuh nak hasilkan susu.

vitalea set penyusuan shaklee

Nampak kan, di sini, kita tak pasti tubuh cukup nutrisi.

Tapi kalau pam, susu tak banyak.

Mungkin sebab susu tak banyak, puncanya sebab tubuh kita kurang nutrisi dan ia membuatkan tubuh kurang efektif untuk hasilkan susu, jadi Vitalea bersedia untuk membantu

Alfalfa

Alfalfa telah terkenal sebagai penggalak susu.

Walaupun ia dikenali sebagai penggalak susu, ibu tetap wajib pam 2-3 jam sekali

Ostematrix

Ostematrix adalah supplement kalsium.

Paling best Ostematrix membantu hilangkan sakit pinggang dan lenguh badan saya.

Dan lagi best, sebelum tidur ambil Ostematrix, esoknya Alhamdulillah bangun pagi dengan lebih segar dan bertenaga!

segar set penyusuan shaklee

Ibu yang segar dan bertenaga akan mempunyai mood yang lebih ceria dan berkeyakinan tinggi.

Ingat, ibu ceria menghasilkan susu yang lebih melimpah ruah 🙂

Minda separa sedar sangat penting

Jadi ibu-ibu dah nampak, kan, bagaimana Set Penyusuan Shaklee mempengaruhi minda separa sedar, sekaligus menggandakan penghasilan susu ibu.

Set Penyusuan Shaklee mematuhi konsep asas penyusuan, iaitu kerap perah susu untuk hasilkan susu yang meriah.

Cuma bonus ibu yang amalkan Set Penyusuan Shaklee ni, ia membantu ibu untuk mengawal 90% minda separa sedar yang sangat powerful untuk menghasilkan banyak susu ibu.

minda set penyusuan shaklee

Saya pasti ibu yang baca entry ini pasti tak sabar nak beli Set Penyusuan Shaklee ni kan?  🙂

Belian Set Penyusuan Shaklee

Satu set lengkap ini boleh digunakan sehingga 4 bulan.

Harga satu set lengkap ini hanya lah RM 509.75 termasuk postage.

set penyusuan breastfeeding shaklee

Kalau buat kira-kira, sehari hanya perlu belanja RM 4.30 sahaja 😀

Berbaloi-baloi kan? 🙂

berbaloi set penyusuan shaklee

Harga makan lunch pun mungkin cecah RM 10 sehari.

Tapi untuk pelaburan untuk menyusukan anak, tak sampai RM 5! 😀

Untuk order, anda boleh ikuti langkah berikut:

Cara order 3 langkah:

Langkah #1:

Bank in RM 509.75 ke salah satu akaun dibawah :

Maybank 563055223133 (Chosem Resources) atau
CIMB 7012840819 (Khadeejah Hasmad)

Email notification boleh dihantar ke [email protected]

bayaran set penyusuan shaklee

Atau

CIMB bayar set penyusuan shaklee best

Langkah #2:

Maklumkan kepada saya,  Khadeejah Hasmad melalui SMS/Whatsapp 019 –  477 3457, maklumkan maklumat berikut:

  1. Nama penuh
  2. Alamat untuk penghantaran Set Penyusuan Shaklee Eksklusif
  3. No telefon
  4. Alamat email anda untuk saya sertakan beberapa eBook eksklusif termasuk eBook Rahsia Susu Melimpah Ruah

cara order set penyusuan shaklee

Langkah #3:

Tunggu Set Penyusuan Shaklee sampai di muka pintu anda 😀

penghantaran set penyusuan shaklee

Beli Set Penyusuan Shaklee sekarang untuk anak kesayangan anda 🙂

Anak anda berhak untuk menyusu susu ibu yang banyak, pekat dan penuh nutrisi 🙂

Khadeejah Hasmad
SMS /Whatsapp : 019-477 3457

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *