produk merawat kanser?
Kanser | Vivix

Benarkah Vivix Merawat Kanser?

Masa dulu-dulu saya sendiri pernah ingat kalau makan supplement tak payah makan ubat. Hakikatnya kalau tak mahu sakit, kita kena ikhtiar elak penyakit. Yang sihat buat apa nak di rawat.

Sehingga lah saya dapat tahu cerita mertua kepada kawan saya yang meninggal dunia asbab kanser darah. Mertua tersebut pernah pesan “Korang masa sihat makanlah vitamin. Dah sakit tak guna dah..”

produk merawat kanser?

Cerita Cancer Survivor

Kemudian ada pula seorang cancer survivor yang terkenal mengamalkan Vivix. Bila dia di tanya “You makan Vivix ni, you tak buat chemo ya?”

Cancer survivor itu jawab “Eh I buat chemo. I buat semua rawatan doktor. But I took Vivix to support my healing. I got fast recovery, & sekarang cancer-free!”

Cerita Pesakit Kanser Tahap 4

Ayah seorang kawan pula ada yang menghidap kanser tahap 4.

Beliau mencuba Vivix tetapi beliau turut menjalani kimoterapi. 3 bulan selepas itu beliau maklumkan katanya sel kanser bapanya menyusut dan sepanjang proses chemo beliau sihat, simptom-simptom chemo tak berapa rasa.

Malah doktor pun gembira dengan kesihatan beliau dan sarankan bapa beliau teruskan amalkan Vivix.

Apa nak buat bila disahkan kanser

Jika anda disahkan kanser tahap 1-4, saya sarankan :

(1) Teruskan rawatan doktor dan rawatan hospital seperti yang doktor sarankan

(2) Kalau nak ambil supplement termasuk Vivix, dapatkan pandangan dan nasihat doktor pakar terlebih dulu. Jangan takut.

Pernah ada seorang anak kepada pesakit tanya doktor ibunya- tunjuk doktor botol dan kotak Vivix dahulu sebelum beri pada ibunya. Alhamdulillah doktor beliau galakkan pengambilan Vivix.

(3) Perbaiki hubungan dengan Allah. Sel-sel dalam badan yang sedang sakit ini semua makhluk Allah

(4) Kuatkan semangat, insya-Allah. Setiap penyakit ada penawarnya.

Sama-sama kita cegah kanser. Jangan kita pula jadi kanser dalam masyarakat.

Nak dapatkan Vivix?

Hubungi saya :

♥ Mem Sithy ♥
SMS/Whatsapp : 012 8879897
(Atau klik terus untuk Whatsapp : www.wasap.my/60128879897)
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *