ESP

Cara Bancuh ESP Shaklee Yang Berkesan

ESP Shaklee sangat terkenal di kalangan ibu yang menyusukan anak. Ia terbukti membantu membanyakkan dan memekatkan susu ibu. Walau bagaimanapun, kalau cara bancuhannya tak betul, maka hasilnya juga tak seberapa.

Jadi hari ini saya nak kongsikan tips exclusive cara bancuh ESP yang berkesan!

ESP Shaklee boleh dibancuh dengan apa-apa minuman kecuali minuman yang terlalu panas. Ini kerana suhu yang terlalu panas boleh merosakkan protein di dalam ESP.ย Bancuh kosong boleh, bancuh dengan air lain pun boleh.

Cara Bancuh ESP Shaklee

Bancuh 2 sudu besar ESP bersama apa-apa air. My favorite setakat nih adalah bancuh bersama Performance Drink Shaklee, rasa cam creamy orange. Kalau anda bancuh bersama twister oren, boleh rasa macam orange lassi gitu.

ESP hanya boleh diambil maksimum 3 sudu besar sehari. Kalau ambil hanya satu sudu sehari, kemungkinan besar ianya tak akan berkesan.

Saya secara peribadi mengamalkan ESP untuk rasa lebih bertenaga sepanjang hari. Alhamdulillah memang rasa lebih bertenaga, kurang rasa lapar dan susu memang pekat. Sebab itulah ESP Shaklee merupakan supplement Shaklee yang terhangat!

Berminat nak rasai penangan ESP Shaklee? Tempahan boleh dibuat secaraย Online dengan mengisi Borang Tempahan di sini.

P.s. – Perlukan konsultasi untuk cabaran penyusuan anda? Isikan Contact Form di bawah ataupun hubungi saya terus di nombor yang tertera ๐Ÿ˜‰

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Contact’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Comment / Question’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *