cara cepat berhenti merokok
Cara Berhenti Merokok | Merokok

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Gigil Demam

Saya pernah mempunyai beberapa kawan perokok. Jumpa masa PIPE, program orientation untuk staff Petronas baru. Kan masa tu kita di group kan, dalam group ada ramai jenis kawan.

Bukan diorang tak tahu cara-cara berhenti merokok dengan cepat. Kesan sampingan merokok pun diorang boleh hafal dah.

Perokok ni baik hati sebenarnya. Indeed, ada sorang kawan saya ni dia jenis yang buat semua kerja rumah, wife dia goyang kaki. Walaupun dah umur 40 lebih, masih romantik dengan wife nya macam baru kahwin!

Diorang ni bukan nak sangat merokok. Tapi memang tak boleh stop. Kang rasa gigil gigil nak demam. Boleh sampai tahap sakit tau.

cara cepat berhenti merokok
Kalau diorang sakit, bukan kita yang tanggung, kan?

So kadang rasa nak marah tu, jadi rasa kesian pulak. Tapi memang kalau orang yang merokok kat public places, rasa geram je. Kot ye nak merokok, pergi lah kat tempat tertutup ke, jauh sikit dari orang awam kan.

Ok ok panjang pulak intro.

Yang sebenarnya nak berkongsi, kalau nak berhenti merokok, memang boleh sangat. Shaklee menyediakan Vivix, supplement yang paling premium. Vivix ni betul boleh hentikan addiction untuk merokok.

Alhamdulillah lega isteri bila suami dah tak merokok
Alhamdulillah lega isteri bila suami dah tak merokok

 

Perkongsian di atas, dari kawan saya, Kak Fara. Suami dia merokok dan minum Vivix. Asalnya bukan untuk berhenti merokok. Tapi tiba-tiba dia dah tak nak merokok. Bila dia paksa diri, dia rasa loya nak muntah. Sekejap je pun, dah rasa cannot go lah.

Jom cuba!

Tak mahal pun. Harga Vivix sama dengan harga beli rokok untuk stok sebulan.

Hanya RM 475 sahaja untuk jimatkan duit beli rokok tiap-tiap bulan.

Berbaloi-baloi, kan? ūüôā

cara berhenti merokok dengan cepat berkesan
Bantu berhenti merokok dengan berkesan

 

 

Untuk dapatkan Vivix untuk ikhtiar berhenti merokok dengan cepat, anda boleh terus hubungi saya :

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

 

Similar Posts

3 Comments

  1. Bestnye deeja,,,,ct pon nk try jgak kasi kat hsband la…tp kna bg curi2 la kan..kang xmo mkn lak..hhihihi….kwn deeja cmner die kasi hsbnd die mkn..???geram la…janji kawin nk brnti rokok…skrg anak da 1thn pon xbrenti2 lg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *