Cyst Berjaya Hilang
Kesihatan Wanita

Cerita Semalam: Alhamdulillah Cyst Dah Kecut Dan Hilang Sepenuhnya!

Lewat petang semalam saya terima satu pesanan dari seorang akak yang mengamalkan Shaklee, dan pesanan ini sangat membuatkan saya sebak.

Mungkin sebab Shaklee berjaya bantu akak ni, jadi saya pulak terasa sebak.

Oh, ini bukan over claim. Tapi sekadar nak berkongsi dengan para pembaca. Mana tahu ada di kalangan anda yang mempunyai masalah nak hilangkan cyst, tapi selepas pembedahan pun, cyst tetap kembali.

Cerita Cyst Berjaya Kecut Dan Hilang

Alkisahnya, akak ni sebelum ni memang ada cyst 4.5 cm. Besar kan? Selepas dia bersalinkan anak sulung, cyst dia berkurang menjadi 3 cm.

Kemudian dia follow pesanan Dr Hamid Arshad untuk wanita yang ada fibroid dan cyst untuk konsisten amalkan Vitamin E dan Vitamin C.

Vitamin E dan Vitamin C ni, kalau nak kata mudah, ia berperanan untuk buang akar umbi cyst. Bukan takat kecutkan sahaja tau.

Dan selepas 3 bulan, siapa sangka! Akhirnya cyst akak ni tak kelihatan langsung!

Akak ni tanya bukan kepada seorang sahaja doktor, tapi juga kepada 3 orang doktor. Dan semua 3 doktor berlainan itu sahkan yang cyst akak ni macam dah takda :’)

Terharu  tak?

Seronok kan dengar 😀

Cyst Berjaya Hilang
Doktor pun suruh konsisten Vitamin E & Vitamin C 😀

Tak payah buat operation untuk buang cyst, just prevent ianya dari membesar.

Sebotol Vitamin E bertahan sehingga 4 bulan. Jadi akak ni makan sebotol je, alhamdulillah dah nampak kesan 😀

Sebotol Vitamin C pula bertahan sehingga 6 bulan! Jadi akak ni tak sempat habiskan Vitamin C, alhamdulillah biiznillah hilang terus cyst dia 😀

Syukur kepada Allah.

Nak Dapatkan Vitamin E & Vitamin C

Harga kedua vitamin ini termasuk postage adalah RM251.50 sahaja.

Kalau nak cuba salah satu sahaja dulu pun boleh, tapi tak gerenti lah sebab akak ni ambil 2 vitamin ni serentak, kan? 🙂

Untuk order, anda boleh hubungi saya:

Khadeejah Hasmad

SMS/WhatsApp : 019 477 3457

Shaklee ID : 858755

Similar Posts

8 Comments

  1. bagusnye…
    lebih kurang juga dengan Nadot… awal2 pregnant sulung bleeding, nasib baik lepas sampai 3-4 cm fibroid tak membesar dah..
    Masa pregnant yang 2nd, memang dah takde dah…
    Harap kalau ada rezki nombor 3, tak ada apa-apalah doanye… 🙂

  2. Alhamdulillah.. memang suplemen ada magic. How i wish, hospital2 pon guna suplemen untuk rawatan. Sekarang ada juga, cuma tak meluas & perawat sendiri tak faham fungsinya

  3. Ramai sebenarnya yg tak nampak fungsi antioksidan macam vitamin E & C tu utk kecutkan cyst.. tapi bila dah tau, memang tanak dah amik ubat yg ada dadah.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *