cara daftar jadi ahli Shaklee Kelantan
Jadi Ahli Shaklee

Mesra Hour iReach Kelantan

Alhamdulillah tercapai gak hajat nak jumpa mak Shaklee kat Kelate, bersama dengan adik-beradik Shaklee dan anak sedara Shaklee.

Kepada pembaca Diary of Muhammad, dalam Shaklee, kita semua dianggap sebagai sebuah keluarga besar.

Tak panggil upline tau. Tapi upline dipanggil sebagai mak atau nenek atau moyang, depends la level ke berapa. Dan downlinw dipanggil anak cucu cicit piut miut.

Saya suka balik Kelate sebab ada kembar saya, Kak Efie ^_^

Small Group Coaching

Saya sangat suka kan small group coaching berbanding personal coaching, sebab, kadang ada benda yang kita tak tahu kita tak tahu, tapi orang lain akan tanya kepada mentor.

Faham ke, faham? 😉

Jadi bila kawan lain yang tanya, secara tidak langsung, kita pun belajar benda baru.

cara mendaftar jadi ahli Shaklee Kelantan
Sedikit blur. Credit gambar kepada.. Apak Z kot 😛

Pelajaran hari ini

Antara pelajaran menarik hari ini, saya dapat idea macam mana:

  • Nak olah semula entry dalam blog, tadi ada tunjuk sekali kat mak Shaklee saya entry-entry yang hot dari blog ini yang setiap hari dapat ramai visitor.
  • Praktis untuk lebih open, sebab saya ni pemalu. Dengan anak cucu cicit Shaklee pun saya segan yang amat. Tapi dapat lah amanat tentang macam mana nak berkomunikasi. Sila jangan hairan 😉
  • Sabar. Saya ingatkan saya dah cukup sabar, rupanya sabar saya masih belum cukup. Hadoi.
  • Oh banyak lagi lah sebenarnya

Jom kita layan gambar 😀

cara daftar jadi ahli Shaklee kat Kelantan
Kak Maesarah bertanya
cara daftar jadi ahli Shaklee di Kelantan k
Sentuhan mak yang baik & apak yang laser : Terbaik!
cara daftar jadi ahli Shaklee Kelantan
Weolls 😉 Kak Maesarah, Saya, Mami Lyna Noh, Kak Maria, Kak Efie

Berminat nak sertai Shaklee bersama saya?

Hubungi saya sekarang!

Khadeejah Hasmad

SMS/WhatsApp/ Telegram : 019 409 3457

Shaklee ID : 858755

 

Credit gambar-gambar kepada Kak Maria Ismail dan mak Shaklee ^_^ Next time boleh buat lagi 😀

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *