cara daftar jadi ahli shaklee 2017
Jadi Ahli Shaklee

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Supaya Boleh Beli Produk Guna ID Sendiri

Zaman sekarang semua benda boleh urus di hujung jari saja, ini termasuk lah untuk daftar jadi ahli Shaklee.

Kalau anda pengguna Shaklee yang selalu beli vitamin Shaklee, anda memang patut daftar jadi ahli Shaklee. Kira rugi lah kalau tak daftar, melepas macam-macam kelebihan.

Kalau anda pertama kali nak cuba Shaklee tapi masa beli terus daftar jadi ahli pun boleh. Sebabnya bila daftar, anda akan terus dapat beli dengan harga ahli Shaklee yang jimat 10-30% berbanding harga pasaran.

Selain dari confirm dapat beli vitamin Shaklee dengan harga ahli, nak tahu apa kelebihan lain daftar jadi ahli Shaklee?

Teruskan membaca.

5 kelebihan daftar jadi ahli Shaklee

5 sebab anda di galakkan untuk daftar Shaklee hari ini bersama saya.

1/ Kumpul point

Tahu tak untuk setiap belian barang Shaklee sebenarnya anda dah boleh kumpul point.

Lagi banyak vitamin yang anda beli, lagi banyak point boleh dikumpul. Anda boleh ajak ahli keluarga jiran rakan pejabat untuk turut cuba Shaklee menggunakan ID anda.

Bila ramai guna ID Shaklee anda, anda akan dapat lebih banyak point. Macam kad Jusco, lebih kerap kita guna, lebih banyak point terkumpul, tak kira siapa pun yang guna kad tersebut.

2/ Tukar point jadi cash

Jika point cukup, bulan seterusnya Shaklee akan bank in cash kepada anda.

Cash ini bergantung kepada berapa point yang anda kumpul. Sekurang-kurangnya untuk dapatkan cash bonus, anda perlu kumpul 150 point.

bonus untuk cara daftar jadi ahli Shaklee
Cash yang anda boleh dapat walaupun hanya makan sendiri

Kalau beli 2 botol Vivix, anda dah dapat 236 point UV, dah layak dapat cash bonus.

Macam voucher Sogo yang guna point dari Maybank, certain point kita boleh tukar certain voucher. Lagi banyak point, lagi banyak voucher boleh dapat.

Cuma untuk Shaklee ini, point bulan ini akan automatik ditukar menjadi cash untuk terus masuk bank anda pada bulan depan. Menarik, kan? Tak perlu pergi kaunter beratur tukar point pun.

3/ Guide dan konsultasi Shaklee yang berterusan

Ramai orang yang bila dah daftar jadi ahli Shaklee meluahkan rasa kecewa dan menyesal. Ini sebab mereka tersalah daftar dengan kumpulan yang salah yang lepas daftar, mereka akan dibiarkan terkontang-kanting sendirian tanpa guide cara makan.

Bila anda daftar bersama saya, insya-Allah paling kurang anda boleh sentiasa hubungi saya untuk tanya cara makan -biasanya saya akan follow up anda sampai anda dapat kesan yang anda mahu.

Jika ada masalah semasa ambil produk, anda boleh tanya saya bila-bila masa sahaja, insya-Allah saya akan bantu sehabis baik sebab saya pun nak anda rasa betapa bestnya Shaklee ini.

4/ Group sokongan yang responsif

Saya juga akan masukkan anda ke kumpulan sokongan di Whatsapp SIL (Shaklee is Life). Jika anda lebih suka kan Telegram, saya akan masukkan anda ke group iReach FHS.

cara mendaftar jadi ahli Shaklee
Group SIL tersebut dah tukar jadi Shaklee is Life ^_^

Ada ramai ahli Shaklee yang sudi membantu anda dalam group ini.

Yang lebih menarik, group ini juga ada ramai pengguna Shaklee yang makan Shaklee sejak tahun 2010, doktor-doktor perubatan yang memang bekerja di klinik dan juga ahli farmasi.

Kami semua sedia menjawab apa sahaja persoalan anda, jadi tak perlu lah anda risau betul ke cara aku makan ni betul ke vitamin yang aku ambil untuk penyakit ini dan sebagainya.

Jadi, macam mana mahu jadi ahli Shaklee?

Sebelum itu, mari saya kongsikan 2 pilihan untuk daftar jadi ahli Shaklee

2 Pilihan Untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee Secara Online

#1 : Daftar tanpa belian vitamin

Yuran daftar jadi ahli Shaklee tanpa belian apa-apa vitamin adalah RM 79.50 untuk Semenanjung Malaysia dan RM 91 untuk Sabah dan Sarawak.

Untuk setiap pendaftaran, anda akan dapat Shaklee memberkit yang eksklusif yang mengandungi booklet tentang panduan produk Shaklee, dan beberapa booklet lain.

cara daftar jadi ahli shaklee 2017
Booklet produk yang eksklusif untuk anda (tidak termasuk vitamin dalam gambar)

Sebaik sahaja daftar jadi ahli Shaklee bersama saya, anda juga boleh terus dapat 4 kelebihan di atas.

#2 : Daftar jadi ahli Shaklee secara percuma (Free Shaklee membership)

Free membership atau tak perlu bayar yuran pendaftaran adalah apabila belian anda bernilai RM 600+ (lebih kurang total nilai belian 200 point UV)

Contohnya jika beli terus 2 botol Vivix (236 UV), anda boleh terus dapat free membership.

cara-cara untuk jadi ahli Shaklee

Daftar percuma ini lebih menarik, sebabnya, oleh kerana belian anda dah melebihi 150 point UV, anda secara automatik akan dapat cash dari Shaklee dalam RM 30+ pada bulan hadapan.

Menarik, kan?

Cara Untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee Secara Online

Ok lah, dah tak sabar nak daftar jadi ahli Shaklee? Mudah sahaja.

Untuk terus daftar jadi ahli Shaklee, anda boleh terus isikan maklumat di link Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee atau tekan sahaja butang Join Today di bawah.

cara daftar jadi ahli Shaklee makan sendiri

Nak Free Shaklee Membership?

Jika anda mahu Free Shaklee Membership, atau buat belian vitamin terus semasa mendaftar, anda boleh hubungi saya seperti berikut :

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 477 3457

Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *