Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Supaya Boleh Beli Sendiri

Vitamin Shaklee ni bila sekali makan, memang terus dapat effect yang best. Tapi kadang tu kita dah lupa contact number seller, kan?

Dah lah tak dijual dekat farmasi.

Nak beli dengan orang lain, malas pulak lah nak bersoal jawab pasal kenapa kita nak beli vitamin lah, pasal penyakit itu ini lah. Kalau boleh beli sendiri klik klik memang seronok.

Saya cadangkan anda yang suka makan vitamin Shaklee untuk daftar saja terus jadi ahli Shaklee.

Langkah daftar jadi ahli Shaklee supaya boleh beli sendiri

Register lebih untung sebab boleh kumpul point walaupun makan sendiri

Sekali daftar, valid untuk setahun. Tahun berikutnya nak renew tu hanya perlu buat bayaran RM 30.

Itu pun kadang-kadang RM 30 tu akan di bagi semula kat kita dalam bentuk e-Voucher

Cara daftar jadi ahli Shaklee

Senang saja nak daftar jadi ahli Shaklee ni.

Yuran daftar RM 75 sahaja. Nak beli vitamin sekali dengan daftar jadi ahli pun boleh.

Kemudian anda hanya perlu maklumkan yang berikut kepada saya, via Whatsapp, nanti saya tolong proseskan.

1. Nama penuh

2. No IC

3. Alamat

4. Email

5. No HP

6. Maklumat bank – yang ni kalau tak nak bagi pun takpe. Nanti kalau anda dapat bonus, Shaklee akan minta maklumat bank via email atau SMS. Masa tu boleh bagi nanti.

Cara daftar jadi ahli Shaklee supaya boleh beli sendiri

Whatsapp je saya untuk daftar jadi ahli 😀

Kalau nak daftar jadi ahli Shaklee supaya boleh beli sendiri guna ID sendiri, boleh isi borang daftar jadi ahli Shaklee di sini.

Atau boleh terus Whatsapp saya dekat :

Khadeejah Hasmad

Klik > 019 477 3457

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares