cara jadi ahli Shaklee
Jadi Ahli Shaklee

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

Best kan, makan vitamin Shaklee.

Rasa badan bertenaga, rasa sentiasa segar dan memang tak pandang dah jenama lain.

Kalau anda nak tahu, selain daripada terbukti berkesan, sebenarnya vitamin jenama Shaklee bertunjangkan kajian oleh para saintis dan doktor yang telah pun berpengalaman dalam bidang nutrisi selama lebih dari 30 tahun.

Setiap tablet Vitalea yang anda telan, sebenarnya anda sedang menelan kajian yang berusia 100 tahun. Bangga tak 😀

Setiap teguk ESP pula, anda sedang meneguk vitamin hasil dari kajian 50 tahun di dalam bidang nutrisi.

Jadi jika anda selalu makan vitamin Shaklee, adalah sangat bagus untuk terus daftar jadi ahli Shaklee.

Adakah Perlu Aktif Jika Jadi Ahli Shaklee Hanya Untuk Makan Sendiri ?

Jadi ahli Shaklee makan sendiri ini tidak memerlukan untuk anda aktif atau buat bisnes.

ID anda akan tetap aktif dan anda tetap layak untuk dapat kelebihan-kelebihan seperti ahli – ahli Shaklee yang lain.

Yang menariknya, hanya dengan beli vitamin untuk kegunaan sendiri, ahli keluarga atau tolong order untuk kawan-kawan, anda sebenarnya dah boleh kumpul point yang banyak.

Saya sendiri juga bermula dengan jadi ahli Shaklee yang makan sendiri. Saya bermula untuk mendapatkan tenaga semasa berpantang dan menyusukan anak pertama.

5 Kelebihan Daftar Jadi Ahli Shaklee

Mari saya senaraikan 5 perkara menarik yang anda boleh dapat jika hari ini mendaftar ahli Shaklee makan sendiri.

#1/ Harga Ahli Yang Lebih Jimat

Pertama sekali pastilah anda boleh dapatkan vitamin shaklee pada harga ahli.

Harga ahli adalah jimat 10-20% berbanding harga biasa.

Memang untung sangat.

#2/ Perkongsian Cara Makan

Kemudian saya wajib kongsikan dengan anda adalah cara makan vitamin Shaklee dengan betul – jika anda ada buat belian.

Saya juga akan kongsikan cara buat belian Shaklee sendiri secara online. Tetapi jika anda lebih selesa mahu order daripada saya, tidak mengapa, kami sentiasa sedia membantu 🙂

#3/ Kumpulan Sokongan (Support Group)

Anda ada aplikasi WhatsApp atau Telegram?

Kami ada sediakan kumpulan sokongan khas untuk ahli Shaklee makan sendiri di platform WhatsApp dan Telegram. Di dalam kumpulan ini, anda bebas untuk bertanya apa sahaja soalan berkaitan dengan vitamin Shaklee.

Contohnya seperti jika tiba-tiba anak anda kena Chicken Pox, anda boleh terus tanya di kumpulan tersebut.

Insya-Allah ramai rakan-rakan yang akan sudi berkongsi kisah pengalaman mereka sendiri. Memang kebanyakan ahli di dalam kumpulan tersebut telah pun amalkan vitamin Shaklee lebih dari 3-5 tahun, termasuk saya yang telah amalkan Shaklee sejak tahun 2010.

cara mendaftar jadi ahli Shaklee
Selepas pendaftaran bersama saya, anda akan di masukkan ke dalam salah satu group ini. Kedua-dua group ini sama.

Dalam kumpulan sokongan ini juga ada beberapa rakan-rakan profesion doktor perubatan yang memang bertugas di klinik dan hospital, dan juga ahli farmasi.

Jadi sekiranya anda sedang mengambil sekian sekian ubat tetapi tidak pasti pengambilan vitamin mana yang sesuai, anda boleh terus ajukan soalan di dalam kumpulan

#4/ Kumpul point & dapat cash bonus

Sambil anda buat belian vitamin, anda juga sebenarnya sedang mengumpul secara tidak sedar.

Tahukah anda, dengan belian bernilai lebih kurang RM 450+ harga ahli Shaklee, anda sebenarnya telah pun layak untuk dapatkan cash bonus dari Shaklee.

Belian Vivix 2 botol sahaja dah pun melayakkan anda untuk menikmati RM 30+

Besar erti RM 30+ tersebut terutamanya zaman harga barang semua naik, kan?

Mari lihat di bawah contoh ahli makan sendiri di dalam kumpulan saya yang buat belian hanya untuk makan sendiri – beliau tetap layak dapat cash bonus.

cara jadi ahli Shaklee

Jika anda tolong ahli keluarga, jiran-jiran atau rakan-rakan pejabat untuk beli vitamin dari anda, anda turut boleh kumpul point belian.

Lagi bagus anda terus ajak mereka join jadi ahli Shaklee di bawah nama anda.

Jadi boleh lah mereka pun sertai anda di Kumpulan Sokongan di WhatsApp/Telegram yang ada doktor dan rakan-rakan yang berpengalaman lama makan Shaklee.

#5/ Tidak perlu aktif atau buat bisnes

Anda tidak perlu aktif buat bisnes Shaklee jika anda tidak mahu.

Hanya dengan kumpul order dari ahli keluarga dan kenalan-kenalan sahaja pun dah boleh beri anda sedikit cash bonus.

Tetapi bila-bila masa anda teringin nak cuba-cuba untuk mulakan bisnes Shaklee, saya sentiasa bersedia membantu.

Tips Tidak Perlu Bayar Yuran Jadi Ahli Shaklee (Free Membership)

Pendaftaran untuk jadi ahli Shaklee adalah RM 79.50 jika anda menetap di mana-mana negeri di Semenanjung Malaysia; dan RM 91 jika anda menetap di Sabah atau Sarawak.

Tetapi anda boleh dapat free membership, iaitu tidak perlu bayar yuran keahlian jika belian anda bernilai lebih RM 600+ (mengikut harga ahli Shaklee)

Paling mudah, belian TwinPack Vivix Shaklee dah pun melayakkan anda untuk dapatkan free membership.

pendaftaran menjadi ahli Shaklee
2 botol Vivix ini dah pun melayakkan anda untuk dapat free membership

Cara Untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee

Untuk daftar jadi ahli Shaklee makan sendiri, anda boleh terus isi borang di link Daftar Jadi Ahli Shaklee.

Anda juga digalakkan untuk beli vitamin bersekali dengan daftar jadi ahli Shaklee untuk menjimatkan kos pos sekaligus anda boleh kumpul point terus.

Ya, semasa mula daftar jadi ahli Shaklee, anda akan terus automatik dapat nikmati harga ahli dan terus dapat kumpul point.

Menarik, kan? 😀

Jika anda daftar free membership bersama TwinPack Vivix, 3 kelebihan untuk anda termasuklah :

1/ Tak perlu bayar yuran keahlian sebanyak RM 79.50/ RM 91

2/ Cash bonus dari Shaklee pada bulan hadapan bernilai RM 36+

3/ Tiada kos pos yang dikenakan

Jadi, jom daftar jadi ahli Shaklee makan sendiri hari ini.

Klik link gambar di bawah.

cara daftar jadi ahli makan sendiri

Atau anda boleh terus hubungi saya di email [email protected] atau Whatsapp di 019 477 3457

 

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 477 3457

Shaklee ID : 858755

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *