Jerawat | Kecantikan

Kisah Puan Che Wan Yang Serik Muka Penuh Jerawat Selepas Cuba Pelbagai Produk Kecantikan 

Masa saya sekolah menengah dulu, muka saya selalu naik jerawat.

Saya dah lupa jenis pencuci muka yang saya pakai, tapi seingat saya sering bertukar.

Satu hari, apak saya cakap “Tengok apak, tak pakai apa-apa pencuci muka. Tapi tiada jerawat.”

Sejak hari itu, saya berhenti pakai pencuci muka dan langsung tidak cuci muka sebab serik mahu cuba lagi pencuci muka berbeza.

Apabila meningkat dewasa, saya perasan kulit muka saya kusam.

Tapi saya tak pasti bagaimana mahu buat.

Tidak berapa lama kemudian, saya berkenalan dengan produk kesihatan jenama Shaklee.

Shaklee ada menyediakan pencuci muka rangkaian Nutriwhite.

Oleh kerana Shaklee ini semulajadi dan telah melalui beratus-ratus ujian klinikal di makmal oleh saintis ternama dunia, jadi, saya yakin untuk cuba pencuci muka Shaklee.

Saya bermula dengan Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite.

Wah!

Saya tidak sangka muka saya kelihatan lebih berseri, blackhead dan whitehead saya pun semakin hilang.

Yang seronoknya, pencuci muka Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite ini langsung tidak menyebabkan muka saya naik jerawat.

Syukur alhamdulillah.

Jadi, jika anda macam saya, telah serik mahu cuba pencuci muka di pasaran, anda patut cuba pencuci muka yang semulajadi dan telah diuji secara klinikal seperti Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite ini.

Seorang lagi kenalan Shaklee saya yang pernah serik mahu cuba produk kecantikan, berkongsi pengalaman beliau.

Puan Che Wan telah mencuba pelbagai produk kecantikan di pasaran.

Tetapi yang mengerikan, muka bertambah menggerutu dengan jerawat.

Saya kongsikan pengalaman beliau di bawah.

Tahun 2012 merupakan mimpi ngeri bagi saya.

Muka saya kelihatan penuh jerawat disebabkan kedegilan saya mencuba pelbagai produk kecantikan di pasaran.

Saya juga mengalami masalah resdung dan alahan kepada makanan laut.

Mulai tahun 2013, saya mula makan set vitamin shaklee untuk berpantang dan set vitamin Shaklee untuk banyakkan susu badan.

Alhamdulillah, sejak konsisten makan vitamin-vitamin Shaklee, banyak perubahan yang saya nampak terutamanya bahagian kulit wajah.

Jadi saya teruskan makan vitamin Shaklee hingga sekarang.

Alhamdulillah hari ini kulit muka saya semakin licin dan bebas dari jerawat yang menakutkan.

Saya takut nak cuba produk lain, shaklee sahaja yang buatkan saya yakin!

Puan Che Wan berkongsi vitamin Shaklee yang beliau konsisten adalah :

Set Hilang Jerawat Puan Che Wan 

  • ESP
  • Vitalea
  • OmegaGuard
  • Ostematrix
  • Alfalfa

wp-1473289418713.jpg

Beliau mengambil masa 3 tahun untuk pulih semula dari jerawat tersebut.

Jika anda mahu kesan yang lebih cepat, saya sarankan anda untuk tambah:

  1. Pencuci muka yang saya amalkan Gentle Deep Foaming Cleanser Nutriwhite
  2. Vitamin E
  3. Vivix

Anda pasti berpuas hati.

Untuk dapatkan Set Hilang Jerawat Puan Che Wan dan 3 tambahan yang saya sarankan di atas, anda boleh Whatsapp ke 0194773457. 

Insya-Allah kami akan bantu anda untuk pulihkan semula wajah anda dan hilangkan jerawat.

Khadeejah Hasmad 

Shaklee ID : 858755 

Whatsapp : 0194773457 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *