Keputihan | Kesihatan Wanita

Cara Hilangkan Keputihan Dengan Cepat & Tingkatkan Kesuburan

Kiah (bukan nama sebenar) ada masalah keputihan yang sangat teruk.

Memang tak selesa lah kalau pergi keluar berjalan.

Rimas!

Disebabkan keputihan yang teruk tu, mesti kalau keluar berjalan, kena bawa seluar kecik spare.

Kiah juga sedang merancang untuk  mengandung lagi.

Tapi tak lekat – lekat.

Kiah risau, ada orang cakap, kita kalau keputihan banyak sangat, susah nak pregnant.

image
Macam mana nak buat kan ni

Jadi Kiah tengah fikir, macam mana nak hilangkan keputihan ni dan pada masa yang sama nak tingkatkan kesuburan untuk mengandung.

Satu hari, Kiah jumpa Teja (bukan nama sebenar) nak tanya tentang masalah dia.

Teja cakap, kadang keputihan kita disebabkan masalah hormon.

Jadi kita perlukan GLA untuk seimbangkan balik hormon.

Oleh sebab Kiah nak mengandung lagi, dan susah nak lekat, Teja cadangkan ambil sekali Vivix.

Vivix bantu kesuburan kita.

Teja cerita, ada sorang geng Shaklee ni, dah kahwin hampir 3 tahun tak dapat anak.

Alhamdulillah lepas konsisten minum Vivix setiap hari, akhirnya dia mengandung juga dan dapat baby girl. ?

Teja : Apa kata awak cuba Vivix dan GLA. Mesti awak rimas tiap kali keputihan keluar

Kiah : Haah betul. Rimas sangat. Tak tahan dah saya.

Kiah : Betul ke berkesan Vivix dan GLA ni, awak?

Teja : Ramai dah cuba. Alhamdulillah berkesan. Awak pun boleh cuba.

Kiah : Berapa total harga dia, awak?

Teja : Vivix dan GLA ni, total dia RM 566.25

Teja :  Tapi, kalau awak daftar ahli, dapat diskaun 15%

Kiah : Saya nak daftar lah jadi ahli. Saya tak kisah dah harga sekarang. Saya nak, keputihan saya cecepat hilang.

Kiah : saya nak sangat anak saya ada adik sebagai kawan.

Sebulan kemudian.

Kiah tak sabar nak jumpa Teja bagitau perubahan yang dia alami.

Kiah : Teja! Alhamdulillah sangat keputihan saya dah hilang!

Tak sampai sebulan pun saya makan tau.

Seronok sangat sangat!!

Teja : Alhamdulillah, seronok saya dengar 😀

Kiah : Terima kasih sebab recommend Vivix dan GLA untuk keputihan saya. Memang berbaloi – baloi sangat lah!

Awak doakan tau lekat baby kali ni.

Teja : Insya-Allah. Ameen 😀

Kalau anda pun ada masalah macam Kiah, apa kata cuba Vivix dan GLA.

Duit boleh di cari. Tapi sanggup kah kita nak tahan rimas nya keputihan kita?

Whatsapp 0194773457 untuk order Vivix dan GLA ^_^ ?

image
Perkongsian dari Kiah (bukan nama sebenar)

Nota : Cerita ini di adaptasi dari kisah benar pengalaman seorang ibu yang mengalami masalah keputihan teruk dan ingin mengandung lagi

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *