Tips Kecantikan

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Hodoh Dengan Cepat

Biasanya yang kena chicken pox ni adalah budak-budak.

Senang sikit nak hilangkan parut chicken pox budak-budak sebab diorang pun kecik lagi, kulit pun tulus mulus lagi.

Tapi jangan tak tahu, ada juga orang yang masa kecik tak kena, bila dah usia menginjak dewasa, baru kena.

Lagi hampa bila dah kahwin ada anak, kita lak kena chicken pox.

Kisah Benar Berjangkit Chicken Pox Dengan Anak

Sebuah kisah benar dari Puan Daya, lepas anak dia kena chicken pox, dia pulak kena jangkit.

Oh teruk sangat perasaan.

Gatal tak boleh nak kata!

Setiap parut dia korek sebab tak tahan!

Yang tak bestnya, kulit yang licin tu dah jadi hodoh, jatuh self esteem Puan Daya.

cara menghilangkan parut chicken pox
Parut satu muka!

Oh, aku dah bukan isteri tercantik di mata suami aku.

Sedih okeh.

Isteri-isteri yang mementingkan kecantikan faham lah perasaan ni, although, ai paham, ramai jugak para isteri yang tak kisah rupa paras lepas kahwin.

Tapi memang macam ai, dan Puan Daya ni, average is not just our taste πŸ˜‰

Depan suami pun kena nampak lawa, depan cermin tengok diri sendiri pun kena cantik tau, baru lah ada keyakinan diri.

So, nak buat macam mana ni?

Jom tengok video Puan Daya ni πŸ˜€

[vimeo id=”117142484″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Ala Puan Daya

Apa yang Puan Daya ambil untuk hilangkan parut chicken pox yang hodoh tu adalah Set Kecantikan Kulit.

Bagus sebab lepas tu licin gebu semula kulit dia πŸ˜€

Dalam set ini, ada

  1. Vitamin C
  2. Vitamin E
  3. B Complex
  4. ESP
  5. GLA

Lepas sebulan, dengan bahagianya, parut Puan Daya dah hilang! πŸ˜€

Harga satu set ini adalah RM 546.50

Kalau nak jimat RM 40.50 , kena daftar jadi ahli Diary of Muhammad ^_^

Alang-alangΒ geram sangat tengok susah betul nak hilangkan parut chicken pox yang hodoh itu, cepat-cepat lah dapatkan Set Kecantikan Kulit ni πŸ™‚

Kesian okeh, hodoh sangat sampai suami tak kenal T_T

Fast action, fast result!

Kerana diri mu begitu berharga πŸ˜€

β™₯ Khadeejah Hasmad β™₯
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *