Cara rawat ruam eczema
Eczema

Cara Hilangkan Ruam Eczema Pada Pipi Anak. Ini Cara Puan Ana.

Baru-baru ini saya berjumpa dengan Ana, salah seorang pengguna Shaklee.

Ana ada 2 puteri yang comel. Mereka ini usia lebih kurang selang 2 tahun.

Puteri pertama Ana bernama Dijah.

Dijah ini, kulitnya jenis sangat sensitif. Tak boleh tersalah sabun, atau tersalah bedak, nanti kulit Dijah naik ruam.

Pernah masa baby kulit Dijah baik merah satu badan, sampai jadi gelap kulit Dijah.

Kulit Dijah Naik Ruam Eczema Semula

Hari itu saya nampak pipi Dijah merah macam pakai blusher. Nampak seperti ada luka-luka merah.

Tapi sebenarnya naik ruam.

Bila Dijah gatal, Ana guide Dijah untuk garu hanya guna jari, bukan kuku, supaya tak berdarah.

Ana cerita Dijah terguna blusher Ana, itu yang naik merah.

Kesian pula tengok.

Saya cadangkan Ana bagi Dijah makan Omega dan ESP.

Balik rumah, Ana tengok supplement apa yang ada. Guna apa yang ada dulu.

Ana terjumpa Herbal Blend Shaklee.

Terus Ana sapu pada pipi Dijah.

Eh, dah makin berkurang lah.

Cara rawat ruam eczema
Lupa pula nak ambil gambar yang sebelum. Alhamdulillah banyak kurang berbanding hari sebelum sapu Herbal Blend.

Tak sangka Ana, Alhamdulillah.

Untuk dari penyembuhan dari dalaman nanti, insya-Allah Ana akan usaha bagi supplement eczema lain pada Dijah.

–> Baca juga pengalaman saya bersama anak sulung saya Muhammad dengan luka eczemanya

Set Melegakan Ruam Eczema

Di dalam set ini terdapat 4 supplement iaitu : ESP, Omega Guard, Vitamin E dan Herbal Blend

ESP merupakan sumber protein yang bertindak untuk baik pulih kulit anak yang rosak akibat ruam. Ia bantu dari dalam sekaligus berperanan membantu kulit jadi lebih baik dan tidak gelap akibat kesan sampingan luka eczema.

Omega Guard pula berperanan sebagai anti-radang kepada benda yang menyebabkan eczema naik. Ia kiranya bantu dari peringkat akar.

Vitamin E pula merawat luka kulit di luar supaya tiada infection berlaku. Kan kalau luka terdedah, senang tangkap bakteria dan akan menyebabkan luka lambat sembuh.

Herbal Blend adalah krim serbaguna dari Shaklee bertindak untuk beri kelegaan pada ruam supaya anak tak rasa asyik nak garu tempat ruam.

–> Lagi pengalaman saya rawat eczema Muhammad

Cara Dapatkan Set Melegakan Ruam Eczema

Kalau kawan-kawan pun ada masalah macam Ana, boleh lah contact Ana untuk dapatkan Herbal Blend, ESP dan Omega.

Harga satu set ini hanya RM 500.

Tapi kawan-kawan boleh terus dapat penjimatan dengan daftar jadi ahli.

Harga ahli bersekali dengan yuran ahli hanya RM 473 sahaja.

Produk merawat Eczema anak

Ana guide kawan-kawan nanti ya.

Hubungi Ana untuk dapatkan Set Eczema ini:

♥ Ana Soleh ♥
SMS/WhatsApp : 019 309 7092

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *