Jadi Ahli Shaklee

Tips Beli Shaklee Dengan Harga Ahli

Mentang-mentang Shaklee dah makin femes, ramai sungguh nak cuba Shaklee.

Alhamdulillah, thanks kepada golongan terdahulu yang bantu naikkan nama Shaklee di waktu masa tu Malaysia tak kenal, ape bende Shaklee nih.

Antara produk shaklee
antara produk shaklee

Oh, kali ini, saya nak ceritakan tentang tips nak beli Shaklee dengan harga ahli.

Senang saja, ikuti 3 langkah berikut:

  1. Daftar jadi ahli bersama saya, Khadeejah Hasmad

    Biasalah, kalau nak beli dengan harga ahli, kena daftar jadi ahli. Aci lah kan πŸ™‚Β Murah je daftar jadi ahli nih. Takat keluar RM 75. Dah siap πŸ˜€
    jadi ahli shaklee
    Klik entry berikut untuk ketahui 7 kelebihan mendaftar bersama saya πŸ™‚

    Haa, nak pilih nak daftar dengan siapa, pun kena ambil berat tau. Pastikan orang yang daftarkan anda tu, tahu serba serbi pasal Shaklee.

    Ramai je berdaftar dengan entah sapa-sapa, lepas tu orang yang daftarkan dia tu lepas tangan. Cara makan vitamin pun tak reti T_T

  2. Eh, tu je.

    1 Langkah je rupenye pun! πŸ˜‰

FAQ Keahlian Shaklee

  1. Kena renew setiap tahun ke?

    Tak perlu. Keahlian adalah seumur hidup! Kalau tak beli barang setahun pun, lepas setahun baru nak beli barang, masih lagi dapat harga ahli πŸ˜€

  2. Saya kena buat apa untuk mendaftar?

    Bank in sahaja RM 75 ke Maybank 1644 9017 6487 (Khadeejah Hasmad). Kemudian SMS/WhatsApp saya untuk beritahu anda dah bank in

    Saya akan minta beberapa detail seperti nama, no IC, alamat dan no hp πŸ˜€ Itu saja

    Semua akan di uruskan oleh saya, me, myself, aiii πŸ˜€

    jadi ahli pengedar shaklee s

  3. Kalau tak nak bisnes takpe ke?

    Takpe, no worries πŸ˜€ Tak wajib buat bisnes. Tapi kalau nak bisnes, bagitau je. Kita akan bantu semaksima mungkin

  4. Apa lagi kelebihan jadi ahli Shaklee?

    Selain dapat harga ahli, for sure, anda dapat guide berterusan dari saya untuk cara makan yang betul dan eksklusif. Haaa, part ni, kalau orang yang tak beli dengan saya, tak dapat tau πŸ˜‰

    Anda akan dapat PULANGAN TUNAI jika point anda reach certain point. Alah sikit je. Kalau mak ayah adik-beradik officemate semua beli guna ID anda, entah-entah dah boleh dapat pulangan tunai hingga beratus ringgit kot πŸ˜‰

Hmm, ada FAQ apa lagi ya. Jemput join jadi ahli Shaklee bersama saya, iR Khadeejah Hasmad, pengedar Shaklee paling besttt ^_^

iR Khadeejah Hasmad
SMS/WhatsApp: 019 477 3457

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *