Collagen | Slip Disc

Cara Kak Fazi Kurangkan Sakit Minor Slip Disc

Slip Disc ni bahasa tani nya adalah sakit tulang belakang.

Pengalaman suami Kak Fazi disahkan minor Slip Disc:

“Baru nie suami mengadu sakit yg teramat dibahagian belakang. Sampai nak baring pun tak boleh.

Pergi check dengan pakar buat MRI sah ada minor slipdisc.

Jadi kene makan ubat dan buat fisio tiap hari sampai 2 minggu, doktor punye arahan.

Balik rumah, isteri tercinta kesian tengok lalu dibancuhkan dan kasi minum Vivix dan Collagen sebelum tido.

Alhamdulillah tak sampai sekotak pun, 3 hari berturut dah terasa kurang banyak dan boleh jalan seperti biasa tanpa pakai bengkung khas.

Terus malas g wat fisio.”

image

Sebelum Sakit Lebih Teruk

Sebelum jadi makin teruk, baik ambil Vivix dan Collagen masa slip disc masih minor.

Mak saya cerita dari pengalaman mak yang ada masalah slip disc –  sakit slip disc ni teruk, sampai nak toleh kepala sikit pun, sakit teramat.

Kadang orang pegang sikit je kat belakang kita pun, sakit sangat rasa.

Harga Untuk Sebuah Kesihatan

Vivix berbentuk cecair mudah diminum. Manakala Collagen pula berbentuk serbuk untuk di bancuh bersama apa-apa jenis air.

Harga Vivix dan Collagen adalah RM 783

Kalau nak lagi jimat, bagus join sebagai ahli Shaklee untuk terus dapat harga ahli.

Usah berkira untuk kesihatan yang lebih baik. Kalau sakit, tiada siapa boleh tolong tanggung kan, melainkan diri sendiri.

Walaupun ada nurse boleh tolong hidang makan dan orang lain tolong buatkan kerja kita, kita tetap tak sanggup sakit, kan?

Cara Order

Untuk order Vivix dan Collagen, anda boleh:
Whatsapp 0194773457 ­čÖé

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *