Alergik | Sinus

Cara Kurangkan Alergik Sinus Tanpa Ubat

Pantang tidur lambat sikit, esok pagi gerenti bersin tak berhenti, kemudian selsema.

Itu suami saya.

Memang alergik. Bukan dibuat-buat.

image

Biasanya bila dah tak boleh bertahan, suami akan ambil ubat lah. Ape lagi kan.

Kita selsema biasa ni pun tak tahan.

Makin lama nama ubat dah jadi makin advance.

Saya pulak bertambah risau sebab saya tahu ubat bersifat sintetik.

Makna kata, kita ambil hari ni, memang jadi sembuh.

Tapi sebab ubat adalah kategori drug, ia akan meninggalkan bahan sampingan dalam badan.

Bahan sampingan ni bersifat toksik. Bila terkumpul, lama-lama akan menyebabkan penyakit kronik di usia tua.

Jadi, saya pun ajak suami berdetoks dengan Set Detoks Parasit Shaklee.

Alhamdulillah, sejak dah hampir sebulan berdetoks, sekali dengan amalkan makanan sedap dan sihat Eat Clean, kesihatan suami bertambah baik.

Takat ni kalau suami tidur lewat, bangun pagi dah tiada selsema.

Semalam suami tidur jam 3.30 pagi. Subuh macam biasa.

Tapi Alhamdulillah, satu bersin pun tak dengar ???

Dan Alhamdulillah juga sampai sekarang suami tak mengantuk atau letih. Cergas aje.

Tak tidur lepas subuh tau.

Kalau anda nak cuba Set Detoks Shaklee, boleh Whatsapp 0194773457 ^-^

Bagitau, ‘Nak Set Detoks Shaklee’

Nota : Set Detoks Shaklee yang suami saya amalkan termasuk Nutriferon, DTX Complex, Herblax, Alfalfa dan Garlic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *