Detoks | Detoks Parasit | Eat Clean | kuruskan badan

Cara Kuruskan Badan Dalam Masa 7 Hari

Terkejut saya tengok gambar terbaru Hani.

Kali terakhir jumpa, memang Hani macam dalam gambar “Sebelum” di bawah ini.

Kalau tak salah masa tu awal tahun.

image

Bila korek cerita, Oh, Hani buat soft detoks parasit.

5 hari sahaja! ? Terkejut saya.

Sayangnya dia ni tiada penimbang kat rumah.

Jadi tak pasti lah berapa kg yang turun.

Yang pasti, baju yang siap tempah untuk raya lagi 2 bulan ni, dah kena alter sebab besar pulak pinggang baju tu bila dah kurus ni.

Rahsia kedua Hani adalah pada banyak minum air.

Dengan cuaca sekarang yang teramat lah panas, kalau tak minum air, susah nak bertahan.

Sehari, lebih dari 3 liter.

Air sangat lah bagus untuk meningkatkan metabolisma badan untuk bakar kalori dalam badan.

Rahsia ketiga Hani, adalah pada makan banyak tapi nasi ambil sedikit sahaja.

Malam biasanya dah tak makan.

Tapi Hani beritahu, sejak soft detoks parasit, selera dia dah berkurangan.

Padahal beberapa bulan sebelum ini, masa saya jumpa Hani, dia merungut sejak lepas bersalin, asyik nak makan sahaja.

Selera itu tetap tak menghilang walaupun dah amalkan set kurus.

Bila set soft detoks ini bantu kawal selera Hani, Hani sangat gembira!

Ada sesiapa tak suka selera makan terkawal?

Haha.

Sebenarnya bila kita buat soft detoks parasit, kita sedang membersihkan usus kita dari parasit dan cacing.

Selama ini kita kerap lapar adalah sebab, bila kita makan, cacing dalam usus itu akan ambil zat dari makanan kita.

Bila cacing makan zat dari makanan kita, tubuh kita tak dapat apa-apa zat.

Tapi pada masa yang sama, tubuh kita nakkan zat.

Jadi tubuh kita bagi isyarat yang kita kena makan lagi dan makan lagi.

Tapi bila kita makan, cacing ambil zat.

Set soft detoks parasit inilah nanti akan  tolong angkut keluar parasit dan cacing sekaligus membersihkan usus kita.

Set soft detoks parasit yang Hani amalkan ini terdiri dari Alfalfa, HerbLax dan Garlic.

Total harga adalah RM 210.20

Anda boleh hubungi Hani untuk dapatkan set soft detoks ini.

Dan lepas belian, minta dia guide dan masukkan dalam Group Whatsapp Detoks 🙂

Hubungi Hani 0135131481

Khadeejah Hasmad
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *