Set Kurus

Cara Kuruskan Badan Dalam Masa Sebulan

Nak tahu cara kuruskan badan dengan cepat?

Bukan starving berlapar nasi lauk, atau puasa setiap hari. Itu seksa diri namanya.

Jawapannya… jeng jeng jengggg!!!

Jaga makan

Jaga makan, jaga makan, jaga makan dan amalkan supplement untuk menyokong usaha kuruskan badan.

Jaga makan ini adalah dengan mengamalkan konsep suku-suku-separuh.

  • Suku adalah nasi (segenggam tangan sahaja)
  • Suku lagi adalah protein (ayam/ikan/telur/daging seminggu sekali)
  • Separuh adalah sayur hijau bersama buah

3 pantang

Dalam pada itu, adalah lebih baik juga untuk kita pantang 3 makanan berikut untuk cepat kuruskan badan tanpa berat naik semula macam biasa.

3 makanan kena pantang tersebut termasuklah :

  1. Gula putih – Boleh ganti dengan gula perang
  2. Garam –
  3. Tepung putih – Termasuk roti, kuih-muih

Sementara rasa macam tak cukup nikmat lah macam ni; sebenarnya ada banyak makanan sihat yang anda boleh fokus sebagai pengganti iaitu seperti buah-buahan, kekacang dan yogurt.

Supplement menyokong kuruskan badan

Supplement yang bagus di amalkan untuk membantu badan dengan cepat & pantas ialah Set Kurus Shaklee! ^_^

Set Kurus Shaklee - Cara Cepat Untuk Kurus!
Set Kurus Shaklee – Cara Cepat Untuk Kurus!

Pengalaman Kak Nurul

Kak Nurul berjaya kuruskan badan dalam masa sebulan sahaja!!

Kak Nurul adalah ibu kepada 2 puteri. Dalam projek kuruskan badan, beliau hanya jaga makan dan amalkan Supplement dari Shaklee.

Nasi tetap makan 2 kali sehari. Kadangkala ada masa beliau ada buat senaman ringan.

Akak ni suka sangat dengan Shaklee sempena slim down nya, sampai dia tanya cene nak register member! ^__^

Update: Beliau sekarang dah selamat pun jadi member siap menjana income 4 angka bersama Shaklee! 

Kuruskan Badan Dengan Cepat bersama Shaklee
Transformasi Cik Puan Nurul

Kat atas ni saya letak gambar transformasi beliau 🙂 Tu saja tak remove watermark. Nak dapatkan Set Kurus Shaklee dari beliau pun sangat-sangat di galakkan

Bagaimana Set Kurus Shaklee Membantu?

Set Kurus Shaklee bukan lah ubat ajaib untuk kuruskan badan. Ianya menyokong usaha kuruskan badan jika kita sendiri memang jaga makan dan buat serba sedikit senaman ringan semudah turun naik tangga atau berjalan jauh.

Set ini membantu mengawal rasa lapar yang seringkali membuak-buak, mengawal paras lemak yang menyebabkan badan bagai di pam-pam, dan membersihkan usus dari toksik yang menjadi salah satu punca kenapa obesiti berlaku.

Tapi perlu ingat, untuk ambil Set Kurus Shaklee, anda turut perlu jaga portion makan yang suku-suku-separuh tadi dan pantang yang 3 tadi.

Serius mahu kuruskan badan? Mahu dapatkan Set Kurus Shaklee? Boleh hubungi saya :

admin-ajax.php

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *