Tips Memilih Pengedar Shaklee Yang Terbaik

Alhamdulillah Shaklee sekarang dah jadi semacam satu fenomena… Asal sebut jer Shaklee, ramai orang akan terbayangkan supplement banyakkan susu ibu dan peluang jana pendapatan dari rumah.

Kalau di Facebook, iklan-iklan tentang supplement Shaklee dah jadi ala-ala hiasan di Newsfeed kebanyakan ibu-ibu. Betul tak?

Bila dah ramai yang dok sibuk jual Shaklee nih, macam mana kita nak pastikan kita membeli daripada Pengedar yang bagus?

Tips memilih penjual yang terbaik

Tiga Cara Memilih Pengedar Shaklee Terbaik

Berikut saya kongsikan beberapa tips & panduan untuk anda memilih Penjual Produk Shaklee yang bagus 🙂 1. Layanan Mesra Pelanggan & Respon Pantas

Setiap prospek suka dilayan seumpama dia orang paling penting dalam dunia. Jadi carilah peniaga yang menghargai anda seolah-olah anda adalah seorang Raja 😉

Tapi pelanggan pun perlu tahu peniaga ada haknya. Zalim namanya jika kita menekan peniaga dengan harga yang tak mampu peniaga tawarkan.

2. Konsultasi Selepas Belian (After Sales Support)

Bila kita membeli, pastikan alah membeli, menang memakai. Bukan beli dari si A, tapi tanya cara makan dari si B. Hormatilah masa yang diluangkan si B walau seminit untuk menjawab persoalan kita.

Hormatilah yang dia pun mempunyai keluarga dan circle of customers yang memerlukan perhatian. Bila bab harga, nak harga si A. Bila bab servis & konsultasi, dengan tak malunya bertanya pada si B. Tak ke zalim namanya?

3. Pengetahuan Mendalam Tentang Produk Shaklee dan Kesihatan Umum

Ramai orang jual Shaklee, tapi adakah peniaga-peniaga nih mempunyai ilmu yang mendalam tentang produk Shaklee tersebut atau sekadar menjual untuk mengaut keuntungan?

Jangan pula kita beli dari peniaga yang asyik menjual jer tapi tak menyertakan tips khusus atau cara makan yang betul. Jadilah pembeli yang bijak. Tuntut cara makan, tips & panduan yang berkaitan daripada penjual Shaklee anda.

Untuk yang membeli daripada saya, anda tak perlu risau kerana saya akan memberikan cara makan yang terperinci, tips-tips untuk mendapatkan hasil yang optimum serta eBook khas.

Anda Berminat Mendapatkan Produk & Set Shaklee?

Anda boleh membuat tempahan Produk Shaklee daripada saya dengan mudah 😀 Anda hanya perlu mengisi Borang Tempahan Produk Shaklee ataupun hubungi saya di nombor yang tertera di bawah 😉

Tunggu!

Teringin nak buat bisnes dengan Shaklee? Anda boleh mendaftar dengan mudah bersama saya 🙂 Ketahui juga apa kelebihan yang anda bakal dapat sebagai Pengedar Shaklee 😀

admin-ajax.php

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares