cara hilangkan keputihan
Kesihatan Wanita

Kisah Benar: Keputihan Kehijauan Berjaya Hilang!

Keputihan sendiri memang merimaskan wanita. Kalau ada extra feature seperti bau yang tidak menyenangkan, kegatalan atau mula kehijauan- bertambah lah tak selesa.

Antara petanda keputihan itu mula berbahaya adalah bila warnanya dah tidak putih malah kehijauan, dan mula rasa gatal-gatal.

Tapi perkara ini adalah sangat peribadi dan sensitif. Jadi saya amat memahami jika ramai wanita segan untuk bertanya. Saya pun wanita juga 😉

Jom saya kongsikan pengalaman dan cara menghilangkan keputihan pada wanita yang berkesan dan terbukti berjaya.

Pengalaman Keputihan Kehijauan Hilang

3 minggu yang lepas salah seorang pembaca blog Diary of Muhammad mengadu mempunyai masalah keputihan kehijauan, dan pada masa yang sama mempunyai ovarian cyst yang berpotensi untuk mengecut.

Akak tu ambil Alfalfa, Garlic, Vitamin E dan GLA .

Dan alhamdulillah akak tu maklumkan keputihan dia dah tiada warna hijau selepas 2 minggu! 😀

cara hilangkan keputihan
Weeee!! Alhamdulillah hilang juga akhirnya keputihan 😀

Seronoknya saya dengar. Syukur sangat. Insya-Allah kita doakan keputihan tersebut hilang sepenuhnya secepat mungkin.

Selain keputihan getting better, perut dia pun makin rasa ringan. Kalau tidak, sebelum ini rasa penuh dan berat je. Alhamdulillah.

Saya juga turut sarankan akak ni untuk buat check up dengan doktor mengenai cyst dia. Harapnya kecut dan hilang ^_^

Sesungguhnya orang perempuan ni ada macam-macam yang perlu dirisaukan. Kita hanya perlu pastikan keperluan nutrisi mencukupi, insya-Allah, kesihatan akan tip top.

Keputihan yang mula berwarna hijau merupakan petanda buruk yang ia mungkin menjejaskan bahagian peranakan kita.

Bertindak sekarang sebelum ia menjadi lebih parah.

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *