Rawat Keputihan Merimaskan, Cegah Faraj Berbau

Saya memang mengalami keputihan sejak zaman anak dara.

Tapi sikit-sikit je masa tu, jadi tak terfikir yang keputihan ni adalah sesuatu yang akan mengganggu.

Ketahui Apa Itu Keputihan & Cara Merawatnya Dengan Berkesan

Tapi lepas habis berpantang, saya mula mengalami masalah keputihan yang sangat teruk.

Terlalu banyak sampai kadang bertukar warna kuning.

Bukan keputihan saja, discharge warna jernih pun kerap keluar.

Segan nak bertanya orang

Saya syaki ni mesti bahagian tu dah mula longgar sebab bersalin, kot lah kan.

Oh terasa macam nak cari minuman kacip fatimah!

Tapi ada orang kata ibu menyusu tak boleh ambil kacip fatimah kerana tak baik untuk baby.

Situasi keputihan melampau ni sangat merimaskan untuk ibu baru macam saya yang sedang struggle untuk menyusukan anak.

Memang segan nak tanya kepada sesiapa termasuk kawan-kawan perempuan yang berstatus ibu.

Tapi saya cuba juga berani kan diri bertanya pendapat di 2 group ibu di Facebook, berlapik-lapik lah.

Alhamdulillah ada ibu yang mencadangkan Alfalfa Shaklee.

Saya dah lupa beli Alfalfa tu dari siapa, tapi Alhamdulillah memang magic, sekejap saja hilang! 😀

Set Merawat Keputihan Shaklee

Secara peribadi, saya hanya amalkan Alfalfa Shaklee untuk hilangkan keputihan saya.

Alhamdulillah, sehari je dah hilang ^_^

Tapi ada kenalan saya dan customer yang perlukan kombinasi Alfalfa dengan supplement lain seperti Garlic dan GLA untuk hilangkan keputihan.

After all, tubuh masing- masing kita berbeza 😉

Order Set Keputihan Sekarang!

Hubungi Khadeejah Hasmad di SMS/WhatsApp 019 409 3457

Kaedah alternatif yang selamat dan 100% semulajadi

Set ini 100% semulajadi, selamat tanpa sebarang kesan sampingan yang negatif dan paling penting, BERKESAN!

Set Merawat Keputihan Shaklee terdiri daripada:

  1. Alfalfa – Kaya dengan klorofill yang bersifat antikulat.
  2. GLA – Menghalang kulat daripada merebak.
  3. Garlic – Antibiotik semulajadi, antikulat dan membantu meningkatkan imun sistem badan.

Harga satu Set Merawat Keputihan Shaklee ini hanya RM 202.50 untuk kegunaan 2 bulan

Order Set Keputihan Sekarang!

Hubungi Khadeejah Hasmad di SMS/WhatsApp 019 409 3457

Perkongsian Pengguna Set Merawat Keputihan Shaklee

Testimoni #1

Saya alami keputihan yang agak dahsyat sebab terlalu penat dan stress. Kawan saya syorkan Alfalfa.

Alhamdulillah sekarang keputihan dah kurang sangat.

Testimoni #2

Testimoni customer saya. Beliau mengalami keputihan dan bila period, mesti sakit teruk.

Saya cadangkan ambil Alfalfa dan Vitamin E. Alhamdulillah sekarang keputihan hilang, senggugut period pun tiada.

 Testimoni #3

Alfalfa menghilangkan keputihan – memang completely hilang, takde kesan sampai sekarang

Anda juga boleh membaca pengalaman saya sendiri menggunakan Alfalfa untuk merawat masalah keputihan yang saya hadapi.

Berminat Nak Menghilangkan Masalah Keputihan

Harga satu Set Merawat Keputihan yang membantu menghilangkan keputihan anda yang sudah bertukar warna kuning atau hijau, yang menghilangkan kegatalan akibat keputihan, harga satu Set hanya RM 202.50 sahaja.

Order Set Keputihan Sekarang!

Hubungi Khadeejah Hasmad di SMS/WhatsApp 019 409 3457

Bacaan lain berkaitan keputihan:

  1. PaMa – Penyakit Akibat Keputihan
  2. Baby Center – Keputihan
  3. Foods to Eat on a Candida Cleanse Diet

  4. Conquering Candidiasis Naturally
  5. Five Steps to Candida Elimination
  6. CANDIDA – A BLESSING IN DISGUISE!
♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/WhatsApp : 019 477 3457
Shaklee ID : 858755

9 Comments

  1. blogger lelaki 28 October 2013
  2. blogger lelaki 28 October 2013
  3. Denaihati 28 October 2013
  4. encikarman 28 October 2013
  5. mrhanafi 29 October 2013
  6. Ustazah Ain 21 October 2014
  7. seri 4 April 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares