produk rawat kencing kotor

Derita Kencing Kotor 3 Tahun. Ini Apa Cikpuan R Buat.

Cikpuan R dah mengalami sakit kencing kotor selama 3 tahun. 3 tahun ya, bukan takat 3 hari.

Siapa yang pernah kena kencing kotor ini, sehari pun rasa seksa yang amat, tak tahan. Saya lah tu, saya pernah kena, tak sanggup.

Selama 3 tahun ini, Cikpuan R hanya bergantung kepada antibiotik. Tapi Cikpuan R dah tak tahan, jadi Cikpuan R cari penyelesaian alternatif.

produk rawat kencing kotor
3 tahun bergantung dengan antibiotik

Cari punya cari, akhirnya Cikpuan R jumpa perkongsian saya mengenai Cara Hilangkan Sakit Kencing Kotor.

Beliau terus hubungi Whatsapp 019 477 3457 untuk bertanya lanjut tentang Vivix. Banyak lah yang disembangkan. Akhirnya dari sebotol, beliau buat keputusan untuk ambil 2 botol Vivix terus.

2 botol Vivix ini berbaloi sebab satu, dapat terus harga ahli. Dan keduanya, tak putus bekalan sebab ramai orang perlukan botol kedua untuk nampak kesan positif – ini kerana Vivix bukan ubat, tetapi supplement. Ia tiada bahan kimia berbahaya atau steroid berbahaya.

Permulaan Rawatan Kencing Kotor

2 hari pertama makan Vivix, Cikpuan R mengadu sakit kepala. Ini merupakan petanda yang beliau sedang mengalami healing crisis.

Jadi saya cadangkan untuk kurangkan dos pengambilan daripada yang disarankan. Alhamdulillah sakit kepala beliau semakin beransur hilang.

Saya turut cadangkan untuk tambahkan pengambilan air kosong sebab untuk kencing kotor. Ini kerana di samping amalkan supplement Vivix, pengambilan air masak yang banyak juga sangat-sangat penting.

Air masak bantu flush kan bakteria keluar. Polifenol di dalam Vivix pula untuk bantu bunuh bakteria jahat dan bantu baik pulih bakteria baik untuk melawan bakteria jahat.

Elakkan juga minuman yang manis atau makanan seperti kek atau manisan sebab yang manis-manis ini akan menjemput lebih banyak bakteria bersuka-ria di bahagian yang sakit itu.

Komited Ingin Bantu Hilangkan Kencing Kotor

Hampir setiap minggu saya hubungi beliau sebab saya betul-betul mahu beliau sembuh kembali dari kencing kotor yang terpaksa ditanggung selama 3 tahun.

Pada mulanya agak risau juga sebab minggu pertama beliau maklumkan keadaan masih sama. Minggu kedua pun begitu juga. Tapi disebabkan oleh sakit kencing kotor itu di alami dah 3 tahun, jadi kira normal lah.

Ia ambil masa juga kan untuk perbaiki sakit yang dah 3 tahun.

Akhirnya, alhamdulillah sujud syukur, minggu ketiga beliau maklumkan yang kencing kotor beliau akhirnya dah hilang dan sembuh!

Subhanallah. Syukur.

Mari Ikhtiar Rawat Kencing Kotor Bersama Vivix

Kawan-kawan pembaca yang ada masalah kencing kotor, saya memang galakkan anda untuk cuba minuman Vivix.

Vivix ini bukan ubat, tetapi sejenis supplement. Anda boleh baca sekilas tentang Vivix di artikel Apa Itu Vivix dan 10 Soalan Lazim Mengenai Vivix.

Anda juga boleh minta pandangan dari doktor yang merawat tentang Vivix sendiri. Alhamdulillah setakat yang saya consult pengambil Vivix, rata-rata yang tanya doktor maklumkan yang doktor mereka benarkan pengambilan Vivix.

Cara Dapatkan Vivix Untuk Ikhtiar Rawat Kencing Kotor

Harga sebotol Vivix adalah RM 475.

Namun begitu saya cadangkan anda untuk terus dapatkan 2 botol sebab untuk ramai pengguna, biasanya kesan positif nampak setelah mula pengambilan botol kedua.

Botol pertama Vivix perlukan masa untuk baikpulih masalah kecil-kecil di dalam salur kencing. Biasanya botol kedua adalah masa untuk mula melawan bakteria jahat.

produk merawat sakit kencing kotor
Pelaburan yang berbaloi sebab alhamdulillah setakat ini ia berkesan membantu kencing kotor

Untuk dapatkan Vivix untuk kencing kotor, kalau nak tempah sendiri, klik terus butang di bawah.


Kalau nak tanya apa-apa atau nak dapatkan melalui saya, boleh hubungi terus :

♥ Khadeejah Hasmad ♥
SMS/Whatsapp : 019 477 3457
(Atau klik terus untuk Whatsapp : www.wasap.my/60194773457)
Shaklee ID : 858755

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.