Cara Pakai Pencuci Muka Youth Shaklee

Banyak betul hutang entry blog ni.

  • Potty train Maryam super easy
  • Beli juicer baru. Hihi
  • Homebirth of baby Hajar. Kena cerita pre-birth juga ni.
  • Malaysia Baru!
  • Confinement nurse from Mom Retreat Home

Ok hari ni saya nak tepek satu poster je especially untuk rujukan saya.

Iaitu berkaitan cara cuci muka menggunakan pencuci muka Youth Shaklee.

Sebelum ini saya adalah pencinta pencuci muka Nutriwhite. Tapi Shaklee dah stop Nutriwhite dan gantikan dengan Youth.

Saya belum cuba Youth tapi tu lah bila tengok muka lepas bersalin macam kena cuci ni, rasa macam nak kena guna Youth lah.

Saya guna pencuci muka bukan untuk siapa-siapa tapi untuk self satisfaction je.

Entah dah makin anak ramai makin nak jaga sana sini. Dulu tak heran pun. Normal kot ea wanita 😅

Ok meh saya tepek.

Harga satu set Youth ni dalam RM 1,000+

Kalau kawan-kawan nak beli, boleh beli dari mana-mana pengedar Shaklee yang anda kenal atau boleh je beli terus dengan saya.

Kita cantik sama-sama 😄

Khadeejah Hasmad

Whatsapp saya di : 019 477 3457

Shaklee ID saya : 858755

Leave a Reply

CommentLuv badge

Shares