power mata kurang
Carotomax

Carotomax Kurangkan Rabun Mata

Spec suami semakin uzur. Mula beli masa zaman sebelum kahwin lagi. Tapi kuat dan tahan lama, ye lah, tengok brand lah kan. Tapi sejak beranak dua ni, spec tu sering jadi bahan mainan si comel berdua.

Oleh kerana rimas nak pakai sebab leceh asyik kena tarik dengan anak- anak, kami menyimpan impian untuk buat lasik. Kos nya ribu- riban lah. Tapi tertarik bila tahu ada orang makan Carotomax Shaklee, dan konsisten 3-4 bulan, alhamdulillah selepas tu dah tak perlu pakai spec!

Oh saya teruja!

Jadi saya dapatkan Carotomax, dan minta suami amalkan setiap hari 😀 Pujuk sikit cakap, kalau lasik rbu- riban kena keluar duit, Carotomax ni RM 74 je untuk sebulan. Maksimum 4 bulan, baru RM 296. Cuba bandingkan dengan Lasik MINIMUM RM 3,000. Haaa, boleh jimat RM 2,700 tu 😀

Carotomax hilangkan rabun mata

Kebetulan setelah hampir 3 minggu konsisten Carotomax, spec suami patah setelah lama bertahan dikerjakan oleh anak- anak. Terpaksa lah pergi kedai, beli bingkai baru.

power mata kurang
Spec yang hanya tinggal tangkai je

Masa kat kedai, lepas pilih frame, diorang test sekali power mata kita. Biasalah kan, expect power naik lah kot. Guess what?? Power mata hubby turun!!

Alhamdulillah 😀 Turun dalam 25 untuk sebelah mata. Oh rasa sungguh bahagia 😀 Makin semangat lah nak konsisten Carotomax Shaklee 😀

Sebut carotomax, macam nak tersebut carrot, kan? Carrot pun dikaitkan dengan bagus untuk mata, ye tak? Carotomax Shaklee mengandungi vitamin A dan 6 jenis karotenoid penting.

Karotenoid ni bukan takat bagus untuk kesihatan dan penglihatan mata, tapi jugak bagus untuk meningkatkan penglihatan di waktu malam. Kalau orang yang selalu rasa macam bila malam je, dah mula rabun sikit, tak cerah nampak, bagus sangat lah amalkan Carotomax ni

Selain mata, Vitamin A juga bagus untuk kesihatan paru paru dan merupakan anti oksidan yang melindungi sel badan daripada rosak. Anti oksidan ni boleh di analogikan seperti, memelihara sel daripada ‘berkarat’. Berkarat maksudnya rosak. Bila sel dalam badan rosak, jadi badan kita akan mudah ditimpa penyakit kronik. Elok lah jaga sel kita dengan mengamalkan anti -oksidan.

Carotomax Shaklee ni jugak bagus untuk melembapkan kulit dan bertindak macam blusher pipi. Tengok kapsul dia pun warna merah gitu.

Nak order Carotomax Shaklee? Jangan berlengah! Hubungi saya sekarang!

admin-ajax.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *