Bisnes Dari Rumah | Bisnes Sambil Travel | Bisnes Secara Online | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Shaklee

4 Sebab Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Anda : Part 4

Newbies business memang biasanya mencabar nak dapatkan testimoni dari customer. Nak dapat customer pun masih bertatih. Tapi kalau kawan-kawan join buat bisnes Shaklee dengan saya, ratusan poster testimoni dah tersedia untuk anda gunakan ? Tinggal hanya share dan dapatkan jualan. Kami komited untuk bantu anda ??? Jom join bisnes Shaklee dengan saya hari ini. ♥…

Bisnes Dari Rumah | Bisnes Sambil Travel | Bisnes Secara Online | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Shaklee

4 Sebab Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Shaklee : Part 3

Biasa lah kalau kita baru nak buat sesuatu especially baru nak buat bisnes, tambah pulak kita ni tak pernah langsung buat bisnes, Memang kita akan blur. Apa aku kena buat untuk capai target? Istimewa untuk kawan-kawan yang baru nak join bisnes Shaklee dengan saya, untuk mengatasi masalah blur ini, saya akan terus masukkan dalam group…

Bisnes Dari Rumah | Bisnes Sambil Travel | Bisnes Secara Online | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Shaklee

4 Sebab Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Anda : Part 2

Shaklee MLM tau. Tapi saya tak akan suruh beli stok banyak2 untuk naik pangkat ??? Kita buat bisnee sebab nak tambah income, bukan tambah hutang. Jangan beli stok banyak2 kalau belum ada base customer yang kukuh. Nanti buat beban je. Ada juga downline saya yang kawasan beliau perlukan beliau beli stok siap-siap. Kalau yang begini,…

Bisnes Dari Rumah | Bisnes Sambil Travel | Bisnes Secara Online | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Shaklee

4 Sebab Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Anda : Part 1

Ada ramai mentor dalam bisnes Shaklee. Tapi kenapa anda mesti pilih saya? Sebab #1 adalah saya betul-betul serius nak bantu anda dapat macam apa yang saya dapat. Apa yang saya dapat? Alhamdulillah baru-baru ini Allah izinkan saya dan suami bercuti vacation travelling di Europe (Keukenhof, Switzerland dan France) sekali dengan bawa mak apak saya. Happy…

Bisnes Dari Rumah | Bisnes Secara Online

Cara Surirumah Jana Pendapatan 4-Angka Dari Rumah

Sejurus selepas tamat belajar di Universiti Teknologi Petronas, alhamdulillah saya di terima untuk berkhidmat sebagai eksekutif di syarikat minyak negara, iaitu Petronas. Pejabat saya waktu itu di Menara berkembar KLCC. Memang teruja. Bekerja memang seronok, cuma nya bila dah mula berkahwin, saya rasa nak bersama suami saya. Waktu itu suami saya juga bekerja Petronas, tetapi…

Bisnes Dari Rumah | Business

Klinik Bisnes Creams Shaklee

Semalam ada Klinik Bisnes Creams iaitu sesi coaching Shaklee business. Untuk kali ini kelas adalah bersama Kak Imah (Naimah Wahab) yang datang dari Putrajaya. Kak Imah adalah ibu anak tiga yang setiap hari pun sibuk dengan urusan hantar dan ambil anak-anak dari sekolah, urusan rumah dan masih aktif menyusukan anak ketiga. Akak ini jualan beliau…

Bisnes Dari Rumah | Business | Tips Online Bisnes

Cara Buat Bisnes Online : Buat Sekali, Hasil Berkali – Kali

Dalam dunia bisnes, apakah teknik kita promote atau tulis hanya sekali, tetapi hasil dapat berkali-kali? Bukan sekadar berkali-kali, bahkan bertahun-tahun pun Alhamdulillah Insya-Allah dapat hasil. Saya kongsikan ini berdasarkan pengalaman saya sendiri  untuk bisnes supplement kesihatan iaitu Shaklee. Anda mahu tahu? Teruskan membaca. Bermula di Facebook Dulu waktu kami mula-mula buat bisnes online, saya dan suami hanya…