Bisnes Dari Rumah | Business

Klinik Bisnes Creams Shaklee

Semalam ada Klinik Bisnes Creams iaitu sesi coaching Shaklee business. Untuk kali ini kelas adalah bersama Kak Imah (Naimah Wahab) yang datang dari Putrajaya. Kak Imah adalah ibu anak tiga yang setiap hari pun sibuk dengan urusan hantar dan ambil anak-anak dari sekolah, urusan rumah dan masih aktif menyusukan anak ketiga. Akak ini jualan beliau…

Bisnes Dari Rumah | Business | Tips Online Bisnes

Cara Buat Bisnes Online : Buat Sekali, Hasil Berkali – Kali

Dalam dunia bisnes, apakah teknik kita promote atau tulis hanya sekali, tetapi hasil dapat berkali-kali? Bukan sekadar berkali-kali, bahkan bertahun-tahun pun Alhamdulillah Insya-Allah dapat hasil. Saya kongsikan ini berdasarkan pengalaman saya sendiri  untuk bisnes supplement kesihatan iaitu Shaklee. Anda mahu tahu? Teruskan membaca. Bermula di Facebook Dulu waktu kami mula-mula buat bisnes online, saya dan suami hanya…

Business | Jadi Ahli Shaklee

Mahu Cuba-Cuba Bisnes Shaklee? Mari Sertai Saya.

Adakah anda pernah makan Shaklee, tapi belum jadi ahli Shaklee? Atau anda tak pernah makan Shaklee tapi nak cuba-cuba jual Shaklee? Saya perlukan bantuan anda untuk sebar luaskan kebaikan Shaklee. Mari sertai saya buat bisnes Shaklee. 9 FAQ Sebelum Buat Bisnes Shaklee Ikuti 9 perkongsian saya untuk anda yang rasa macam nak buat bisnes Shaklee #1 :…

Business

Jual Produk Sama Dengan Orang Lain? : Mitos #1

Normal orang yang baru nak masuk dalam bisnes yang dah ramai orang buat, mereka akan cipta sebuah mitos pelik. Contoh bisnes yang ramai orang dah buat termasuklah: Bisnes jualan langsung seperti Shaklee, Coway, Herbalife, Premium Beautiful, etc Bisnes biasa seperti jual tudung, baju, buku, etc Apa mitos itu? Sebab si A orang lama, mesti si A…

Business

Macam Mana Saya Mula Terjebak Dengan Bisnes Shaklee?

Sebelum bisnes Shaklee, ada pelbagai bisnes lain saya pernah buat. Fast forward, bisnes yang paling lama saya buat sebelum Shaklee adalah Islamic Books for Kids. Saya memang sangat sukakan bisnes tersebut, cuma sebab masa itu tak pandai sistem agen, semua benda nak buat seorang, saya jadi cepat burn. Nett profit Islamic Books for Kids pernah…

Business

Segmenkan Kerja Agar Pengurusan Bisnes Lebih Tersusun

5 tahun yang lepas, kalau boleh, semua benda dalam bisnes saya mahu buat sendiri. Saya lah tukang promosi, saya lah tukang fikir strategi perniagaan, saya juga yang melayani pertanyaan prospek dan pelanggan, saya juga yang fikir bagaimana mahu korek potensi kumpulan. Semua saya yang buat. Dan hasilnya, saya sangat penat dan masa dengan anak-anak terganggu….

Branch Shaklee | Business

Cara Mudah Beli Shaklee Secara Online 

Anda dah pernah makan vitamin Shaklee.  Anda seorang yang sibuk.  Anda malas nak Whatsapp pengedar Shaklee untuk belian vitamin atas sebab tersendiri.  Tetapi anda juga tiada masa untuk ke mana-mana cawangan sah Shaklee untuk buat pembelian vitamin.  Jika boleh, anda nak masuk mana-mana website, dan terus beli vitamin Shaklee yang anda berkenan di hati.  Anda…