Carotomax | Rabun Jauh

Misi Menghilangkan Rabun Jauh

Bukan tak nak buat Lasik, tapi bila tengok hubby yang dah buat Lasik perlu selalu titis mata, dan ada masanya perlukan sunglass, rasa macam, Lasik ni ada side effect. Kurang selesa bab tu je. Kalau boleh saya nak mata boleh lihat terang jelas semula, tanpa mata kering, tanpa silau, seperti biasa. Jadi, saya mula Google…

Carotomax | GLA Complex | Kesihatan Wanita | Vitamin C | Vitamin E Complex

Cyst dan Fibroid Pada Wanita

Cyst ni secara mudah fahamnya, ia macam jerawat dalam badan kita. Ia boleh jadi kepada orang lelaki dan orang perempuan dan di mana- mana bahagian badan. Tapi ia boleh membesar dan mengganggu sistem tubuh. Jadi cyst bukan setakat boleh jadi di ovari, tapi juga pada paru-paru, buah pinggang dan pankreas. Tapi hari ni saya akan…

Carotomax

Carotomax Kurangkan Rabun Mata

Spec suami semakin uzur. Mula beli masa zaman sebelum kahwin lagi. Tapi kuat dan tahan lama, ye lah, tengok brand lah kan. Tapi sejak beranak dua ni, spec tu sering jadi bahan mainan si comel berdua. Oleh kerana rimas nak pakai sebab leceh asyik kena tarik dengan anak- anak, kami menyimpan impian untuk buat lasik….