Eczema | ESP | Herbal Blend | Omega Guard | Tips Kecantikan | Vitamin E Complex

Set Eczema Shaklee, dalam seminggu lebih je eczema hilang!

Eczema ni kira benda baru bagi saya, sebab dalam family saye memang tak pernah ada yang kena. Saya ada ceritakan kat sini tentang Muhammad, anak sulung kitorang, umur 2 tahun kena eczema. Memang susah hati. Alahai, kalau anak demam pun susah hati kan, ini kan pulak kalau luka- luka siap bintik berair lagik naik kat…

Eczema | Tips Kecantikan | Vitamin E Complex

Pengalaman Kami Mengurangkan Eczema Bersama Shaklee

Eczema ni sejenis penyakit kulit. Sebenarnya eczema terjadi sebab ada sesuatu trigger immune system dalam badan. Contoh nya hama kucing, badan sesetengah orang tak boleh serasi dengan hama kucing, jadi immune system akan bertindak melawan hama tu. Jadi lah keluar luka-luka berdarah, kadang-kadang bintik berair.. Iskk.memang meruntun jiwa la tengok. Muhammad Di Serang Eczema Pengalaman…