Event Sana Sini

Tahniah Cze!

Saja nak kongsi gambar kenangan Cze nikah semalam. Cze ni kawan satu course masa kat UTP Terasa lama sungguh tak berjumpa. Oh, memang lama pun, agaknya dah nak dekat 10 tahun lah kot. Dengan life yang berbeza dari dulu. Sekarang sokmo dengan mingle dengan geng shaklee iReach 🙂 Anyway, Cze adalah salah seorang kawan yang…

Event Sana Sini | Family

Mini Cheesecake Yang Sedap

Sebenarnya nak berkongsi tentang Aqiqah Baby Hannah. Tapi gambar tak banyak. Aqiqah ni kami buat kecil je, jemput keluarga dan saudara belah mak je. Bagi can lah kan, masa raya hari tu, susah nak jumpa sedara belah mak berkumpul bersama. Raya haji ni kasi qadha’ 😉 Oh nak kongsi tentang sedapnya desserts hari Aqiqah hari…

Event Sana Sini

Tunjang Utama Bisnes Shaklee : Refreshed!

Beberapa hari yang lepas alhamdulillah Allah izinkan saya ke kelas moyang Shaklee saya, Kak Norita, atau lebih dikenali sebagai Kak N. Sebenarnya dah lama sangat saya nak join kelas Kak N ni, tapi selalu clash dengan program lain. Dipendekkan cerita, tak sangka akhirnya join jugak kelas dia asbab saya terpaksa ke HQ untuk beli vitamin…

Event Sana Sini

Kenapa Saya Rindu Sangat Kerteh..

Sampai saat ini masih rindu sangat duduk Kerteh. Ikutkan, Kerteh bukan lah kawasan sepenuhnya selamat. Tapi jalan di kawasan kejiranan saya memang best sangat sangat. Jalan sebelah tu tak pasti lah pulak. Bukan faktor rumah atas tanah je, tapi faktor meriahnya kejiranan kat situ- jiran-jiran sangat peramah, sangat rapat. Kalau Muhammad main luar rumah, tak…

Event Sana Sini

Cerita Semalam – Opening HQ Shaklee

Uih semangatnya pergi opening HQ Shaklee! Opening je pun. Huhu. Sebenarnya bukan lah saya kisah sangat opening ni, tapi sebab bila ada event Shaklee, saya berpeluang jumpa keluarga Shaklee dari group iReach, dan kalau tengok muka diorang je pun dah rasa recharged energy 😀 Memang kami jalankan bisnes secara 100% online. Tapi perjumpaan offline adalah…

Event Sana Sini

Speechless Day: Takziah MH 17

Masih belum luput ingatan pada MH 370.. Menggigil dan hampir menitik air mata ini mengenangkan apa nasib MH 370.. Saya masih berharap kesudahan yang sihat, selamat dan sempurna.. Takziah kepada semua ahli keluarga kepada anak kapal dan penumpang MH 17 Kami tetap sokong dan sayang MAS!   Khadeejah Hasmad SMS/WhatsApp: 019 409 3457 Shaklee ID:…

Event Sana Sini | Family

Tips Elak Lupa Lokasi Parking Kereta

Biasanya bila sampai shopping Complex, kita park, kemudian terus masuk mall, kan. Nanti dah keluar mall, agak-agak senang nak cari parking kereta kita tadi? Kalau parking kereta depan pintu lif, boleh tahan lagi. Kalau park jauh dari pintu lif, ingat agak-agak aje la. Pengalaman dulu.. Kami pernah terkena, ingat agak-agak park kat mana. Bila time…