Event Sana Sini

Tahniah Cze!

Saja nak kongsi gambar kenangan Cze nikah semalam. Cze ni kawan satu course masa kat UTP Terasa lama sungguh tak berjumpa. Oh, memang lama pun, agaknya dah nak dekat 10 tahun lah kot. Dengan life yang berbeza dari dulu. Sekarang sokmo dengan mingle dengan geng shaklee iReach 🙂 Anyway, Cze adalah salah seorang kawan yang…

Tunjang Utama Bisnes Shaklee : Refreshed!
Event Sana Sini

Tunjang Utama Bisnes Shaklee : Refreshed!

Beberapa hari yang lepas alhamdulillah Allah izinkan saya ke kelas moyang Shaklee saya, Kak Norita, atau lebih dikenali sebagai Kak N. Sebenarnya dah lama sangat saya nak join kelas Kak N ni, tapi selalu clash dengan program lain. Dipendekkan cerita, tak sangka akhirnya join jugak kelas dia asbab saya terpaksa ke HQ untuk beli vitamin…

Kenapa Saya Rindu Sangat Kerteh..
Event Sana Sini

Kenapa Saya Rindu Sangat Kerteh..

Sampai saat ini masih rindu sangat duduk Kerteh. Ikutkan, Kerteh bukan lah kawasan sepenuhnya selamat. Tapi jalan di kawasan kejiranan saya memang best sangat sangat. Jalan sebelah tu tak pasti lah pulak. Bukan faktor rumah atas tanah je, tapi faktor meriahnya kejiranan kat situ- jiran-jiran sangat peramah, sangat rapat. Kalau Muhammad main luar rumah, tak…

Cerita Semalam – Opening HQ Shaklee
Event Sana Sini

Cerita Semalam – Opening HQ Shaklee

Uih semangatnya pergi opening HQ Shaklee! Opening je pun. Huhu. Sebenarnya bukan lah saya kisah sangat opening ni, tapi sebab bila ada event Shaklee, saya berpeluang jumpa keluarga Shaklee dari group iReach, dan kalau tengok muka diorang je pun dah rasa recharged energy 😀 Memang kami jalankan bisnes secara 100% online. Tapi perjumpaan offline adalah…

Tips Elak Lupa Lokasi Parking Kereta
Event Sana Sini | Family

Tips Elak Lupa Lokasi Parking Kereta

Biasanya bila sampai shopping Complex, kita park, kemudian terus masuk mall, kan. Nanti dah keluar mall, agak-agak senang nak cari parking kereta kita tadi? Kalau parking kereta depan pintu lif, boleh tahan lagi. Kalau park jauh dari pintu lif, ingat agak-agak aje la. Pengalaman dulu.. Kami pernah terkena, ingat agak-agak park kat mana. Bila time…

Temui PTS Di Pesta Buku Antarabangsa KL 2014
Event Sana Sini

Temui PTS Di Pesta Buku Antarabangsa KL 2014

Buat yang belum tau, hari nih adalah hari pertama Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014. Pesta Buku kali ini agak berbeza dari tahun-tahun sebelumnya sebab ia bermula pada hari Khamis dan berlangsung selama 11 hari. Saya pun mulanya terfikir-fikir, betul ke Pesta Buku mula 24 April? Kan ke 24 haribulan tu hari Khamis… Rupa-rupanya memang…