| |

Merc De Glace, Chamonix-Mont-Blanc, France

Antara banyak-banyak gambar saya share dengan iReach Travel, ada kawan berkenan sungguh dengan gambar ini. Terkedu saya. Sebab apa tau, automatik Allah ajar saya sesuatu. Waktu itu saya agak sering merungut sebab tak nampak the whole Mont-Blanc sebab berkabus. Rupa-rupanya dapat tengok view sekeliling Mont-Blanc pun kira banyak kena syukur tau. Lagi pelajaran, Kita semua…

Tips Vacation Travel

Benda #1 yang kami buat bila hati mula terbuka untuk vacation travelling adalah bukan duit.Tapi VISION BOARD. Alhamdulillah Allah izin semua tempat yang tersenarai pada dinding meja kerja kami ini, semua dah sampai. Allahuakbar! Yang tak tersenarai pun sampai. Subhanallah. Masa print dan tampal gambar2 ni, duit pun entah mana nak cari. Europe kan, bukannya…