Jadi Ahli Shaklee | Pengedar Shaklee

3 Langkah Mudah Daftar Jadi Pengedar Shaklee Malaysia Terhebat

Semua pengguna dan pengamal vitamin Shaklee boleh daftar jadi Pengedar Shaklee asalkan berumur 18 tahun dan ke atas serta merupakan warganegara Malaysia. Tak kira lah sekiranya pada masa yang sama sedang bekerja sebagai jurutera, doktor, guru atau apa sahaja pekerjaan; semua orang boleh dan layak. Biasa lah kan, bila kita sangat puas hati dan seronok…

Bisnes Shaklee | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Bisnes Shaklee

Saya Mentor Bisnes Shaklee Anda : Together We Succeed

Saya telah amalkan Vitamin Shaklee sejak tahun 2010. Kemudian suami saya pula terjebak dengan vitamin Shaklee sebab ia bantu beliau jadi lebih sihat dan fit terutamanya sebab suami saya berkerjaya sebagai seorang trainer. Anak-anak saya memang amalkan Shaklee sejak usia kecil terutamanya anak sulung saya yang pernah mempunyai masalah eczema dan asthma. Alhamdulillah kini beliau…

Bisnes Dari Rumah | Bisnes Sambil Travel | Bisnes Secara Online | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Shaklee

4 Sebab Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Anda : Part 4

Newbies business memang biasanya mencabar nak dapatkan testimoni dari customer. Nak dapat customer pun masih bertatih. Tapi kalau kawan-kawan join buat bisnes Shaklee dengan saya, ratusan poster testimoni dah tersedia untuk anda gunakan ? Tinggal hanya share dan dapatkan jualan. Kami komited untuk bantu anda ??? Jom join bisnes Shaklee dengan saya hari ini. ♥…

Bisnes Dari Rumah | Bisnes Sambil Travel | Bisnes Secara Online | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Shaklee

4 Sebab Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Shaklee : Part 3

Biasa lah kalau kita baru nak buat sesuatu especially baru nak buat bisnes, tambah pulak kita ni tak pernah langsung buat bisnes, Memang kita akan blur. Apa aku kena buat untuk capai target? Istimewa untuk kawan-kawan yang baru nak join bisnes Shaklee dengan saya, untuk mengatasi masalah blur ini, saya akan terus masukkan dalam group…

Bisnes Dari Rumah | Bisnes Sambil Travel | Bisnes Secara Online | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Shaklee

4 Sebab Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Anda : Part 2

Shaklee MLM tau. Tapi saya tak akan suruh beli stok banyak2 untuk naik pangkat ??? Kita buat bisnee sebab nak tambah income, bukan tambah hutang. Jangan beli stok banyak2 kalau belum ada base customer yang kukuh. Nanti buat beban je. Ada juga downline saya yang kawasan beliau perlukan beliau beli stok siap-siap. Kalau yang begini,…

Bisnes Dari Rumah | Bisnes Sambil Travel | Bisnes Secara Online | Jadi Ahli Shaklee | Mentor Shaklee

4 Sebab Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Shaklee Anda : Part 1

Ada ramai mentor dalam bisnes Shaklee. Tapi kenapa anda mesti pilih saya? Sebab #1 adalah saya betul-betul serius nak bantu anda dapat macam apa yang saya dapat. Apa yang saya dapat? Alhamdulillah baru-baru ini Allah izinkan saya dan suami bercuti vacation travelling di Europe (Keukenhof, Switzerland dan France) sekali dengan bawa mak apak saya. Happy…

Jadi Ahli Shaklee

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Supaya Boleh Beli Produk Guna ID Sendiri

Zaman sekarang semua benda boleh urus di hujung jari saja, ini termasuk lah untuk daftar jadi ahli Shaklee. Kalau anda pengguna Shaklee yang selalu beli vitamin Shaklee, anda memang patut daftar jadi ahli Shaklee. Kira rugi lah kalau tak daftar, melepas macam-macam kelebihan. Kalau anda pertama kali nak cuba Shaklee tapi masa beli terus daftar…

Jadi Ahli Shaklee

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

Best kan, makan vitamin Shaklee. Rasa badan bertenaga, rasa sentiasa segar dan memang tak pandang dah jenama lain. Kalau anda nak tahu, selain daripada terbukti berkesan, sebenarnya vitamin jenama Shaklee bertunjangkan kajian oleh para saintis dan doktor yang telah pun berpengalaman dalam bidang nutrisi selama lebih dari 30 tahun. Setiap tablet Vitalea yang anda telan,…