Kelas Blog dan SEO | Tips Perniagaan

Tips WAHM : Cara Embed Video YouTube Ke Blog WordPress

Bila berjumpa video YouTube yang menarik, kadang-kadang teringin nak kongsikan di blog untuk manfaat pembaca, tapi kadang ada yang tak pasti macam mana nak embed, kan? Ok, takpe. Jemput follow tutorial ringkas saya di bawah 🙂 Cara Masukkan YouTube Ke Blog WordPress Cari video yang berkenan di hati. 1) Buka link YouTube, copy perkataan di…

Kelas Blog dan SEO

Kelas Blog Dan SEO Oleh Firdaus Azizi Training & Consultancy

Baru – baru ini suami saya mula offer Kelas Blog dan SEO khas untuk sesiapa yang berminat nak buat pemasaran produk menggunakan enjin carian Google. Alhamdulillah sambutan memberangsangkan sampai tak sempat nak promote, orang dah request sampai full jadual weekend July dan August pun hampir full Cerita Bermula Masa National Conference, suami saya borak-borak santai…