Produk Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Sakit

Produk Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Sakit

Merokok adalah tabiat yang kalau dah terjebak sekali, memang susah untuk dibuang.¬†Biasanya ramai orang mula merokok akibat tersalah pilih kawan semasa di zaman sekolah. Ramai perokok cuba mahu berhenti merokok¬†tetapi biasanya usaha hanya separuh jalan sebab tak tahan dengan kesan withdrawal effect seperti menggigil badan, demam, loya dan susah nak tidur. Namun begitu kini telah…

Cara Mudah Berhenti Merokok Tanpa Sakit

Cara Mudah Berhenti Merokok Tanpa Sakit

Dari sebelum kahwin sampai dah beranak, janji tinggal janji. Dulu suami janji nak berhenti merokok, tapi sampai hari ini bayang pun tak nampak. Ingatkan dah ada anak, boleh berhenti, rupa-rupanya sama saja macam dulu. Adakah puan-puan alami masalah seperti di atas? Yang sebenarnya bukan senang nak berhenti merokok ni. Sekali hisap, dah susah untuk tinggal….

Cara Berhenti Merokok Untuk Suami Perokok Tegar

Cara Berhenti Merokok Untuk Suami Perokok Tegar

Suami anda perokok tegar? Setiap tahun dia berazam nak berhenti merokok, tapi tak berjaya? Betul dah dia nak berhenti merokok tu. Tapi susah nak lawan ketagihan merokok. Jadi jangan lah salahkan suami anda. Kita sama-sama cari penyelesaian cari cara macam mana nak tolong suami anda berhenti merokok. Saya nak kongsikan satu kisah benar, macam mana…

Cara Cepat Untuk Berhenti Merokok Supaya Anak Tak Lemas Dengan Asap Rokok Suami

Cara Cepat Untuk Berhenti Merokok Supaya Anak Tak Lemas Dengan Asap Rokok Suami

Sebelum kahwin dah janji nak berhenti merokok. Tapi janji hanya tinggal janji. Kita punya lah dah cari macam-macam cara paling cepat berhenti merokok- siap belikan chewing gum, bagi motivasi bagai, tapi suami boleh pandang sebelah mata je! Konon suami pujuk, lepas dapat anak, ok lah nak berhenti merokok. Tapi sejurus lepas bersalin tu lah, suami…

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Gigil Demam
|

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat Tanpa Gigil Demam

Saya pernah mempunyai beberapa kawan perokok. Jumpa masa PIPE, program orientation untuk staff Petronas baru. Kan masa tu kita di group kan, dalam group ada ramai jenis kawan. Bukan diorang tak tahu cara-cara berhenti merokok dengan cepat. Kesan sampingan merokok pun diorang boleh hafal dah. Perokok ni baik hati sebenarnya. Indeed, ada sorang kawan saya…