B Complex | Kaki Terseliuh | Omega Guard | Ostematrix

Tips Hilangkan Sakit Terseliuh Kaki Dengan Cepat

Allah jua lah penyembuh segala sakit. Saya hanya berusaha, Allah yang sembuhkan. Tapi saya teruja nak kongsi di sini supaya siapa yang tiba-tiba terseliuh kaki, tapi lagi 2-3 hari nak kena travel, tak lah rasa kecewa sangat. Ada harapan di hujung jalan 🙂 Menangis Terseliuh Kaki Ceritanya, pada suatu hari, kaki saya terseliuh. Saya tak…

Lecithin | Omega Guard

Pulihkan Daya Ingatan Bersama Si Kembar L & O

Kalau rasa diri sendiri jenis cepat pelupa, atau ada ahli keluarga baru recover dari accident, dan mengalami hentakan kepala yang teruk sampai hilang ingatan, Lecithin dan Omega adalah solusi terbaik selepas terapi dan mengenang gambar-gambar lama. Lecithin untuk kuatkan daya ingatan. Omega Guard untuk bantu perkembangan otak, atau senang kata, lebih cerdik. Kandungan Utama Lecithin…

Kolesterol | Omega Guard | Vivix

Turunkan Bacaan Kolesterol Dalam Tubuh

Biasa kalau kita dengar kolesterol je, mesti kita dah buruk sangka, ingat semua kolesterol tak elok. Ekceli kolesterol ni ada yang baik, dan ada yang tak baik, orang panggil kolesterol jahat. Sebelum kita kenali jenis kolesterol, lebih baik lah kita berkenalan dengan ape benda kolesterol tu sebenarnya. Apa itu kolesterol? Kolesterol sebenarnya dihasilkan oleh hati…

Asthma | Meal Shakes | Omega Guard

Atasi Masalah Asthma Anak Tanpa Nebulizer

Asthma berlaku apabila ruang udara pada salur pernafasan menjadi sempit dan terdapat mukus pada saluran pernafasan. Err susah nak faham ea? Ok takpa, jom tengok gambar ni. Kalau tengok gambar, ruang pernafasan bila asthma menyerang adalah sangat sempit, hampir takda ruang. Itu yang boleh buat orang asthma hampir sesak nafas bila diserang. Punca Asthma Asthma…

Omega Guard | Set Hamil

Kepentingan Minyak Ikan Semasa Mengandung

Bila sebut Omega, mesti kita tahu ia adalah supplement minyak ikan. Minyak ikan pula sering dikaitkan dengan kecerdasan otak. Biasanya antara pemakanan tambahan yang paling dititik beratkan oleh ibu mengandung adalah Omega Guard, sebab ia membantu pertumbuhan otak bayi dalam rahim. Semua kita nak anak yang bakal lahir nanti, cerdik dan cerdas, betul tak? Dari…

Omega Guard

Omega Shaklee Larutkan Styrofoam, Tak Bahaya ke?

Kecoh sebentar tentang isu Omega Shaklee (minyak ikan Shaklee) boleh melarutkan styrofoam). Siap ada pihak buat home party kemudian demo antara Omega Shaklee dan Omega brand lain tunjuk depan mata Haah memang betul Omega Shaklee boleh larutkan styrofoam. Dah ade orang tolong buatkan test 😉 Persoalannya, betul ke bila Omega Shaklee larutkan styrofoam, maka ia…

Omega Guard | Tips Bertenaga

Pengalaman Keluarga Saya & Omega Guard Shaklee

Omega Guard ni memang favorite supplement family kitorang. Dari Muhammad, hubby dan saya, kitorang sume memang amalkan Omega Guard Shaklee. Asalnya saya yang mula-mula ambil Omega Guard nih sebab supplement preggy. Saja nak cuba supplement jenama Shaklee, nak merasa apa beza berbanding yang hospital bagi. Lagipun jenama Shaklee adalah supplement semulajadi dan 99% terdiri dari…